• LIFE&STYLE

    Σπίτι με το MEGA: Το Σάββατο το ξεχωριστό αφιέρωμα στον Στράτο Διονυσίου – Δείτε πρώτοι μουσικό απόσπασμα

    • NewsRoom


    Το «Σπίτι με το MEGA» τιμά τον μεγάλο λαϊκό ερμηνευτή Στράτο Διονυσίου με ένα ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 21:00 στο MEGA.

    Ο Άγγελος και ο Στέλιος Διονυσίου ερμηνεύουν αξέχαστες επιτυχίες του πατέρα τους, Στράτου σε μία βραδιά γεμάτη νοσταλγία και συγκίνηση. Μαζί τους και ο Διαμαντής Διονυσίου, συνοδοιπόρος, σε αυτό το μελωδικό ταξίδι.

    Ανάμεσα στις μεγάλες επιτυχίες που θα απολαύσουμε είναι τα τραγούδια «Της Γυναίκας η Καρδιά» και «Βρέχει Φωτιά στη Στράτα μου», του αείμνηστου Στράτου Διονυσίου που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή και παρέμειναν αναλλοίωτα στον χρόνο.

    Μια ημέρα πριν την προβολή της εκπομπής δείτε αποσπάσματα:

    Ακόμα, ο Άγγελος, ο Στέλιος και ο Διαμαντής Διονυσίου, υποδέχονται στην επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά αγαπημένους καλλιτέχνες και φίλους, τη Νατάσα Θεοδωρίδου, την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Δημήτρη Κοντολάζο, τον Ζαφείρη Μελά, τον Stan Αντιπαριώτη, τον Χρήστο Νικολόπουλο και τον Θανάση Πολυκανδριώτη.

    Συμμετέχουν οι σολίστες Θανάσης Βασιλόπουλος και Μανώλης Καραντίνης.

    Μία μοναδική μουσική ιστορία ξεδιπλώνεται το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 21:00 στο «Σπίτι με το MEGA» για τον μεγάλο βάρδο του λαϊκού τραγουδιού, τον Στράτο Διονυσίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Στις πρώτες προτιμήσεις του κοινού το «Σπίτι με το MEGA» με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

    «Supermarket Sweep»: Καθημερινό ραντεβού στο MEGA δίνει ο Tonis Sfinos

    Παπαχαραλάμπους-Δροσάκη-Αναστασοπούλου: Σοκάρουν οι περιγραφές τους – Τι δήλωσε η Κάτια Δανδουλάκη (video)



    ΣΧΟΛΙΑ