• LIFE&STYLE

    Σούπερ Κική: Το ταξίδι στην Ινδία για γιόγκα μετά τη φυλακή

    • NewsRoom
    Σούπερ Κική

    Σούπερ Κική


    Ένα ταξίδι στην εξωτική Ινδία πραγματοποίησε η Σούπερ Κική, μετά τις περιπέτειες που είχε με τον νόμο.

    Η γνωστή influencer αποκάλυψε ότι πήρε την απόφαση να ταξιδέψει στην Ινδία για 11 ολόκληρες ημέρες σε γκρουπ μαζί με μία φίλη της και άγνωστους ανθρώπους.

    Εκεί βρίσκεται τις τελευταίες τρεις ημέρες. Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, όπου μετρά σχεδόν 320.000 followers, μοιράστηκε ένα βίντεο μεγάλης διάρκειας από τις στιγμές που έχει ζήσει μέχρι στιγμή στην Ινδία.

    Συγκεκριμένα, εξήγησε ότι κάνει γιόγκα και διαλογισμό και πρότεινε σε όλους να κάνουν το ίδιο ταξίδι.

    «Παιδιά εάν είστε σε δίλημμα να κάνετε ένα τέτοιο ταξίδι να το κάνετε! Εγώ πέρα από τη φίλη μου τη Μάιρα, δεν ξέρω κανέναν άλλον ούτε είναι followers μου τα κορίτσια ούτε τίποτα.

    Κουβέντα στην κουβέντα κατάλαβα πως όλες κάναμε αυτό το ταξίδι με σκοπό να ξεπεράσουμε κάτι και να το αφήσουμε πίσω, να κάνουμε γιόγκα και διαλογισμό σε μέρη που δε σου θυμίζει τίποτα το κακό παρελθόν σου!

    Βρίσκομαι μόνο τρεις μέρες εδώ και έχω ακόμα άλλες 9 και νιώθω ότι δεν έχω χαλάσει πιο χρήσιμα λεφτά στη ζωή μου! Που εγώ βαριέμαι άπειρα τα ταξίδια και γκρινιάζω φουλ! Εδώ αλήθεια ζω το όνειρο παρ’ όλο που έχει άπειρη ταλαιπωρία!» έγραψε στο Instagram.

    Δείτε το βίντεο:

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Super Kikii (@super_kikii)

    Διαβάστε επίσης:

    Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η Σούπερ Κική



    ΣΧΟΛΙΑ