• LIFE&STYLE

    Power of Love: Ξέσπασε η Αθηνά μετά τις «μπηχτές» για την ηλικία της

    • NewsRoom


    Μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο νέο ριάλιτι Power of Love είναι αναμφισβήτητα η Αθηνά Χρυσαντίδου η οποία δηλώνει πως είναι 19 ετών. Η ηλικία της έχει συζητηθεί αρκετά και την Παρασκευή για άλλη μια φορά στο Gala έγινε θέμα συζήτησης.

    Απευθυνόμενη στην παίκτρια η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε για την ηλικία της: «Αθηνά παιδί μου, που είσαι και το πιο μικρό κορίτσι εδώ μέσα, μόλις 19…». Ήταν τότε που κάποιος παίκτης είπε με ειρωνικό ύφος: «Και καλά».

    Εκείνος που είπε την επική ατάκα ήταν ο Κωνσταντίνος Φανουράκης. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι είπε την εν λόγω φράση ενώ δικαιολογήθηκε λέγοντας πως δεν αφορούσε την Αθηνά η ατάκα.

    Τα όσα συνέβησαν προκάλεσαν την οργή της Αθηνάς η οποία ανέφερε:

    «Επειδή είμαι καθαρός άνθρωπος και ειλικρινής, δεν έχω να κρύψω κάτι εδώ πέρα, δηλαδή ούτε από τους συμπαίκτες μου, ούτε από τους ανθρώπους που με βλέπουν και ξέρουν. Αν ήμασταν σε ένα φιλικό επίπεδο θα έδειχνα και την ταυτότητα μου. Δεν έχω τέτοιο κόμπλεξ, ούτε τέτοιο θέμα γιατί δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Απλά δεν βλέπω τον λόγο ούτε να απολογηθώ, ούτε να δείξω κάτι».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα έρευνα: Η ασπιρίνη προστατεύει κατά σχεδόν 50% από τύπους καρκίνου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα: Πλούσιο μοντέλο παντρεύτηκε έπειτα από δύο μήνες σχέσης, φορώντας κοστούμι από τo Zara! (pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καλλιάνος: Σημαντική «χιονοεισβολή» τη Δευτέρα



    ΣΧΟΛΙΑ