• LIFE&STYLE

    Σκορδά για Στάνκογλου και Χρηστίδου: Το είχα ακούσει από την αρχή της σεζόν, να πω ψέματα;

    • NewsRoom
    Φαίη Σκορδά - Γιάννης Στάνκογλου - Σίσσυ Χρηστίδου

    Φαίη Σκορδά – Γιάννης Στάνκογλου – Σίσσυ Χρηστίδου


    Στη φημολογούμενη σχέση του Γιάννη Στάνκογλου και της Σίσσυς Χρηστίδου αναφέρθηκε η Φαίη Σκορδά, μέσα από την εκπομπή της.

    Νωρίτερα, τόσο ο ηθοποιός όσο και η παρουσιάστρια φέρεται να αρνούνται ότι βρίσκονται σε σχέση, με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ να αποκαλύπτει ότι είχε ακούσει για το ειδύλλιο από τις αρχές της σεζόν.

    Ειδικότερα, η Φαίη Σκορδά δήλωσε, χωρίς να αναφέρει ονομαστικά τη Σίσσυ Χρηστίδου:

    «Εχθές έκαναν αναπαραγωγή μέχρι και αυτό που είπες εσύ (Λάμπρο Κωνσταντάρα) και έγινε και πρωτοσέλιδο κάπου. Στη συνέχεια έγραψαν ότι ήταν χιουμοριστικό, είπαν ότι βγήκα να πω ότι δεν είμαι η σύντροφος του Γιάννη Στάνκογλου.

    Εγώ έχω ακούσει κάποια πράγματα για κάποια άλλα πρόσωπα, δεν τα ξέρω όμως και δεν τα έχω δει με τα μάτια μου. Έχω ακούσει και το συγκεκριμένο και μάλιστα από τις αρχές της σεζόν. Να πω ψέματα;

    Αυτό που λέει η Τίνα το έχω ακούσει.

    Μια εκπομπή θα κριθεί από όλα όσα έχει πει κατά καιρούς και το αν είναι μπαρουφολογίες και από το ποιο πρόσωπο λέει το ρεπορτάζ. Ας αφήσουμε τον καιρό να δείξει».

    Δείτε το βίντεο:

    Τι λέει το περιβάλλον της Σίσσυς Χρηστίδου

    Σύμφωνα με το περιβάλλον της Σίσσυς Χρηστίδου, η φημολογία ξεκίνησε από τον περασμένο Αύγουστο όταν η παρουσιάστρια είχε πάει στην Επίδαυρο προκειμένου να παρακολουθήσει την παράσταση, «Οιδίπους Τύρρανος», στην οποία έπαιζε ο Γιάννης Στάνκογλου.

    Τότε, η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με μέλη της ομάδας του «Χαμογέλα και πάλι» ήθελαν να «κλείσουν» τον Γιάννη Στάνκογλου ως πρώτο καλεσμένο στην πρεμιέρα της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Κάτι που έγινε κιόλας.

    Σίσσυ Χρηστίδου και Γιάννης Στάνκογλου γνωρίζονται μόνο κοινωνικά, καθώς έχουν συναντηθεί μόλις δύο φορές: μία στο θέατρο και μία στην εκπομπή, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

    Η αινιγματική ανάρτηση της Σίσσυς

    Το βράδυ της Δευτέρας, η παρουσιάστρια ανέβασε το ακόλουθο σε Instagram Story:

    «Ένα ψέμα κάνει τον μισό γύρο του κόσμου μέχρι η αλήθεια να φορέσει τα παπούτσια της».

    Διαβάστε επίσης:

    Ζευγάρι ο Γιάννης Στάνκογλου με τη Σίσσυ Χρηστίδου; Τι απαντά ο ηθοποιός

    Γενέθλια για τις δίδυμες κόρες της Σήλιας Κριθαριώτη και του Νίκου Τσάκου

    Παγιδευμένοι: Αποφασισμένη να βοηθήσει η Άννα

    Προτάσεις για Premier League και Κύπελλα



    ΣΧΟΛΙΑ