• Στοίχημα

    Προτάσεις για Premier League και Κύπελλα

    • Monobet
    μπάλα ποδόσφαιρου στα δίχτυα τέρματος


    Το ΜΟΝΟΒΕΤ ξεχωρίζει τα δυνατά φαβορί

    Αρκετά παιχνίδια γίνονται στα μέσα της εβδομάδας, στην Premier League και τα Κύπελλα Ελλάδας, Ιταλίας, Γερμανίας και Ισπανίας. Το MONOBET ξεχώρισε 6 αγώνες από το σημερινό και το αυριανό πρόγραμμα.

    Στο Κύπελλο Γερμανίας είναι αμφίρροπο το ζευγάρι ανάμεσα στο Μαγδεμβούργο και την Φορτούνα Ντίσελντορφ. Το δείχνουν και οι αποδόσεις. Η πρόκριση είναι ανοιχτή. Πιο πιθανό είναι το σενάριο να σκοράρουν και οι 2 ομάδες.

    Στο Κύπελλο Ιταλίας η Λάτσιο αν αποκλείσει την Τζένοα είναι πιθανό να βρει στα προημιτελικά τη Ρόμα η οποία έχει κληρωθεί με την Κρεμονέζε, σε αγώνα που θα γίνει αργότερα, στις 3 Ιανουαρίου. Πήρε τα πάνω της με τις νίκες κόντρα στην Σέλτικ με 2-0 και την Κάλιαρι με 1-0. Έχει το προβάδισμα για την πρόκριση. Η Τζένοα στα 6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της μετράει 5 ήττες και μία ισοπαλία (2-2 με την Ουντινέζε).

    Στην Premier League η Άρσεναλ οδηγεί την κούρσα και θέλει να συνεχίσει τις επιτυχίες. Δεν πρέπει να έχει πρόβλημα για να κερδίσει εκτός έδρας τη Λούτον. Δεν έχει όμως αξία το «διπλό» της. Για πιο καλή απόδοση επέλεξα το «διπλό» μαζί με το Under 4,5. Πιστεύω ότι δεν θα ξεφύγει το σκορ και θα μπουν λιγότερα από 5 γκολ.

    Oι επιλογές για τα ματς της Τετάρτης

    Στο Κύπελλο Ελλάδας ο ΟΦΗ είναι φαβορί για τη νίκη στο Ηράκλειο κόντρα στην Κηφισιά. Προέρχεται από τη συντριβή με 4-0 από τον Παναθηναϊκό και θέλει να βγάλει αντίδραση. Η Κηφισιά είναι ουραγός στη Super League και ηττήθηκε το Σάββατο με 3-0 από τον Παναιτωλικό.

    Επιστρέφω στην Premier League και την αναμέτρηση της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ. Η γηπεδούχος ηττήθηκε με το βαρύ 5-0 από την Μπέρνλι. Η φιλοξενούμενη έκανε την μεγάλη ανατροπή στο τέλος, από 2-3 σε 4-3, στο ματς με την Φούλαμ. Το ματς αυτό λογικά θα έχει πάνω από 2 γκολ. Φαβορί είναι βέβαια η Λίβερπουλ. Ποντάρω επομένως στο «διπλό» μαζί με το Over 2,5.

    Κλείνω τις προτάσεις με ένα εξ αναβολής παιχνίδι από το γαλλικό πρωτάθλημα. Η Μαρσέιγ θα πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ντέρμπι με τη Λυών μετά τις 2 τελευταίες νίκες της κόντρα στον Άγιαξ με 4-3 και τη Ρεν με 2-0. Η Λυών δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Προηγήθηκε στην έδρα της Λανς, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1, ισοφάρισε 2-2 αλλά τελικά ηττήθηκε με 3-2. Παραμένει στην τελευταία θέση και χρειάζεται βαθμούς. Το ντέρμπι πιστεύω ότι θα έχει πάνω από 2 γκολ.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 

    808 (19:00) ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ.     GOAL             1,48

    872 (22:00) ΛΑΤΣΙΟ-ΤΖΕΝΟΑ                                           1                  1,70

    874 (22:15) ΛΟΥΤΟΝ-ΑΡΣΕΝΑΛ                              2+UNDER 4,5     1,45

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 

    893 (17:30) ΟΦΗ-ΚΗΦΙΣΙΑ                                              1                   1,58

    921 (21:30) ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ             2+OVER 2,5       1,44

    935 (22:00) ΜΑΡΣΕΪΓ-ΛΥΩΝ                                       OVER 2,5         1,71

    Διαβάστε επίσης:

    Το ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι με τις καλύτερες αποδόσεις από ποτέ στα καταστήματα ΟΠΑΠ

    Στέλιος Παρλιάρος: Ελληνική ζαχαροπλαστική στη Ζουμπουλάκη

    Δύσκολες μάχες κατά τη νέα φάση του πολέμου στη Γάζα περιμένει το Ισραήλ



    ΣΧΟΛΙΑ