• LIFE&STYLE

    Ζευγάρι ο Γιάννης Στάνκογλου με τη Σίσσυ Χρηστίδου; Τι απαντά ο ηθοποιός

    • NewsRoom
    Γιάννης Στάνκογλου και Σίσσυ Χρηστίδου

    Γιάννης Στάνκογλου και Σίσσυ Χρηστίδου


    Έντονη φημολογία υπάρχει γύρω από τη νέα σχέση του Γιάννη Στάνκογλου τις τελευταίες ημέρες, με το όνομα της Σίσσυς Χρηστίδου να ακούγεται ξανά και ξανά.

    Τα σενάρια πυροδότησε και το «ποδαρικό» που έκανε ο γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή της παρουσιάστριας στο MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, αφού ήταν ο πρώτος καλεσμένος της για τη νέα σεζόν.

    Τα «κουίζ», όμως, ξεκίνησαν τη Δευτέρα από την εκπομπή Happy Day, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να αναφέρεται στη νέα σχέση του Γιάννη Στάνκογλου, λέγοντας πως πρόκειται για μια γυναίκα από τον χώρο της τηλεόρασης.

    Παράλληλα, ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso αποκάλυψε πως πρόκειται για τη Σίσσυ Χρηστίδου.

    Ύστερα από τα διαζύγιά τους, ο ηθοποιός και η παρουσιάστρια φαίνεται να ήρθαν πιο κοντά το καλοκαίρι που πέρασε, όπως γράφει η εφημερίδα.

    Ο ηθοποιός, όμως, μιλώντας στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη, απαντά στις φήμες με τον εξής τρόπο:

    «Είμαι μόνος μου, καραμόνος μου».

    Και συνεχίζει επιμένοντας ότι «Δεν έχω καμία σχέση με καμία παρουσιάστρια. Δεν ξέρω πραγματικά τι μου λες. Δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει ειπωθεί. Βρείτε μου ποια είναι η παρουσιάστρια που έχω σχέση, για να τη μάθω κι εγώ».

    Δείτε το βίντεο από το Mega Καλημέρα:

     

    Επιπλέον, το πρωί της Τρίτης στο Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε ότι δέχτηκε τηλεφώνημα από τον ηθοποιό.

    «Θέλω να πω και να ξεκαθαρίσω πως παρά τις φήμες πως χώρισε νωρίτερα από ότι το δημοσιοποίησε, υπάρχει σεβασμός ότι έχει παιδιά. Όταν πια παραδέχτηκε ότι χώρισε, θεωρήσαμε ότι ένας νέος όμορφος άντρας που μίλησε και για το χωρισμό του είναι ανοιχτός για ένα νέο κεφάλαιο, έτσι ειπώθηκε ότι είναι ερωτευμένος και είναι σε σχέση με γυναίκα από το χώρο.

    Χθες δέχτηκα εκατομμύρια τηλεφωνήματα. Είπα ότι είναι μια κυρία που δεν έχω δει, απλά ειπώθηκε, και δεν έχουνε μιλήσει και οι ίδιοι ανοιχτά, δεν είπαμε ονόματα. Ανάμεσα στα πολλά τηλεφωνήματα ήταν και του ίδιου.

    Ήταν ευγενής και γλυκομίλητος και μου ξεκαθάρισε ότι απόλυτη προτεραιότητα του είναι τα παιδιά του. Τον αναστατώσαμε τον άνθρωπο. Ειπώθηκε αυτό αλλά μετά υπήρχε συνέχεια. Εγώ θα μείνω σε αυτά που μου είπε.

    Μου είπε “Εμένα η απόλυτη προτεραιότητα μου είναι τα παιδιά μου. Η κόρη μου είναι 14 ετών μπαίνει στα sites και αν έχω κάτι σίγουρο θέλω πρώτα εγώ να το συζητήσω με τα παιδιά μου και μετά να βγω να το πω”.

    Μπορεί τώρα να είναι ελεύθερος και ωραίος από εκεί και πέρα αν υπάρχει κάτι θα αποφασίσει αυτός πως και πότε θα το πει πρώτα στα παιδιά του.

    Μου είπε “και να έχω βγει με κάποια γυναίκα δεν σημαίνει πως είμαι έτοιμος να βγω και να πω είναι ο έρωτας στη ζωή μου. Άλλωστε με παρουσιάστρια έχω να βγω καιρό”. Να του ζητήσω συγγνώμη που τον αναστατώσαμε» ανέφερε.

    Δείτε το βίντεο από το Happy Day:

     

    Τι ειπώθηκε στις εκπομπές για το νέο ειδύλλιο του Γιάννη Στάνκογλου

    Στο Happy Day, τη Δευτέρα, η Τίνα Μεσσαροπούλου δήλωσε πως η γυναίκα με την οποία βρίσκεται σε σχέση ο Γιάννης Στάνκογλου δεν είναι ηθοποιός, αλλά μια γυναίκα από τον ευρύτερο χώρο της showbiz, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να προσθέτει πως «είναι δύο πολύ άνθρωποι, νέοι, τα παιδιά τους είναι πιο μεγάλα, ταιριάζουν, είναι ένα πολύ “φωτογραφίσιμο” ζευγάρι».

    Δείτε το βίντεο:

     

    Με τη σειρά του, ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, σχολιάζοντας τα όσα ειπώθηκαν στο πλατό του Happy Day, σημείωσε πως δεν έπρεπε να περιγράψουν τόσο ανοιχτά τη νέα σύντροφο του Γιάννη Στάνκογλου.

    «Το είπαν όλο! Είπαν ότι είναι συνάδελφος, επομένως είναι παρουσιάστρια στον χώρο της showbiz. Άρα, τι το κράτησαν κρυφό; Όλο αυτό, που το ξέρουμε όλοι, αλλά δεν θέλουμε να το πούμε, είναι αυτό που λέμε και στο χωριό μου “θέλει… να το κρύψει και η χαρά δεν την αφήνει”.

    Αφού δεν ήθελαν να πουν τα όνομα, ας μην το έλεγαν καθόλου. Αυτή τη σχέση την ξέρουμε όλοι εδώ και καιρό, και γι’ αυτό τον λόγο δημοσιοποιήθηκε ο χωρισμός (σ.σ.: του Στάνκογλου), διότι ο περίγυρος μπορεί να αναρωτιέται αν έχει κλείσει ο κύκλος με το παρελθόν…» είπε.

    Τα διαζύγια

    Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Στάνκογλου έχει χωρίσει από την επί χρόνια σύντροφό του, Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν εδώ και 3,5 χρόνια, κάτι το οποίο αποκάλυψε ο ίδιος ο ηθοποιός μόλις λίγους μήνες πριν στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

    «Επέλεξα να το πω τώρα γιατί θα γινόταν ούτως η άλλως. Τα παιδιά μου γνωρίζουν, έχει γίνει η δουλειά που πρέπει να γίνει, έχουν μεγαλώσει, όλα καλά. Παίζει ρόλο ο τρόπος που προσεγγίζεις το θέμα και τα παιδιά σου, το εξηγείς.

    Και οι δύο είμαστε εκεί, έχουμε συνεπιμέλεια με την πρώην σύζυγό μου. Αν συμβεί κάτι καινούργιο στη ζωή μου, φαντάζομαι πως θα πάρω τη γνώμη των παιδιών μου. Τα παιδιά καταλαβαίνουν ότι οι γονείς τους είναι εκεί, ο κόσμος να χαλάσει…» είχε πει χαρακτηριστικά στη Σίσσυ Χρηστίδου, ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA, Ναυάγιο.

    Δείτε βίντεο από το Χαμογέλα και Πάλι:

     

     

    Με την Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν έχουν αποκτήσει μια κόρη και έναν γιο, την 14χρονη σήμερα Φοίβη και τον 9χρονο Φίλιππο.

    Από την άλλη η Σίσσυ Χρηστίδου έχει χωρίσει από τον επί 13 χρόνια σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη, από το 2019.

    Μαζί έχουν δύο γιους, τον Φίλιππο-Ραφαήλ και τον Μιχαήλ-Άγγελο.

    Σημειώνεται ότι τον Αύγουστο και η Σίσσυ Χρηστίδου πήγε στην Επίδαυρο να απολαύσει τον Γιάννη Στάνκογλου σε μια παράσταση, όπου και φωτογραφήθηκαν μαζί.

    Διαβάστε επίσης:

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

    Το φόρεμα της Ελίζαμπεθ Τέιλορ που έβαλε στα Οσκαρ 1961 πωλείται… 126 χιλιάδες ευρώ

    Δήμητρα Ματσούκα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το γάμο με τον Πέτρο Κόκκαλη



    ΣΧΟΛΙΑ