• LIFE&STYLE

    Συγκλονίζει ο Βασίλης Ζούλιας: Τα σκληρά ναρκωτικά και οι απόπειρες αυτοκτονίας

    Βασίλης Ζούλιας

    Βασίλης Ζούλιας


    Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας, μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μεσάνυχτα».

    Το βράδυ της Τρίτης, ο Βασίλης Ζούλιας αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη χρόνια εξάρτησή του από τα ναρκωτικά.

    Αναζητώντας τους λόγους που τον ώθησαν στη σκληρή χρήση ναρκωτικών, ο καταξιωμένος σχεδιαστής σχολίασε: «Δεν απαντιέται το γιατί… Έτσι. Πονάς. Είναι όλα μαζί. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση. Κανείς δεν έχει καταφέρει να τη δώσει».

    Και συμπλήρωσε: «Ένιωθα έναν έντονο συναισθηματικό πόνο και όταν ήρθαν τα ναρκωτικά ανακουφίστηκε αυτός ο πόνος. Στα 29 σταμάτησα και έπρεπε να βιώσω όλα μου τα συναισθήματα από την αρχή. Γιατί πριν τα κουκούλωνα και εκεί άρχισε η πραγματική θεραπεία».

    Για τον περίγυρό του, ο Βασίλης Ζούλιας δήλωσε ότι:

    «Όλοι είχαν καταλάβει τι έκανα αλλά δεν μπορούσαν να με βοηθήσουν, γιατί πραγματικά δεν μπορεί κανείς να βοηθήσει, η μητέρα μου ήταν απελπισμένη», ενώ αποκάλυψε ότι έκανε απόπειρες αυτοκτονίας:

    «Όταν έπιασα εγώ συναισθηματικό πάτο, μετά από τόσες απόπειρες αυτοκτονίας, πήγα σε μια ομάδα για να βοηθηθώ».

    Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ο Βασίλης Ζούλιας αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον πατέρα του, που κατάφερε να χτίσει μετά από πολλά χρόνια.

    «Η μητέρα μου δεν μου μίλησε ποτέ με άσχημα λόγια για τον πατέρα μου και το εκτιμώ πάρα πολύ αυτό, δεν με δηλητηρίασε. Έτσι, πήγα τον βρήκα, του ζήτησα συγγνώμη για κάποια πράγματα και από τότε έχουμε μια καταπληκτική σχέση», σχολίασε, μεταξύ άλλων.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ