• LIFE&STYLE

    Συγκινητική αποχώρηση στο GNTM (video)

    • NewsRoom

    Μαριαγάπη και Αιμιλιάνο


    Αντιμέτωπα με τις ανασφάλειές τους ήρθαν τα επίδοξα GNTM στο επεισόδιο της Τρίτης, ενώ στη συνέχεια σαν σύγχρονοι δάνδηδες πόζαραν με φόντο ένα αριστοκρατικό σετ για την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

    Στη δοκιμασία επιβράβευσης, τα μοντέλα πόζαραν σε ιδιαίτερα πορτρέτα ομορφιάς, με τη βοήθεια προσθετικού μακιγιάζ. Νικητής του challenge αναδείχθηκε ο Έντουαρντ, ο οποίος κέρδισε το αβαντάζ για τη δοκιμασία αποχώρησης.

    Στη συνέχεια, αριστοκρατικό ύφος, πολυτέλεια, ρομαντισμός, κοσμήματα και sur mesure ρούχα, ήταν τα στοιχεία, που συνέθεταν την αισθητική της φωτογράφησης, δια χειρός Στέφανου Παπαδόπουλου.

    Όλα αυτά σε ένα τριπλό σκηνικό μέσα σε ένα πολυτελές σπίτι. Τα μοντέλα έπρεπε να αναπαραστήσουν σκηνές της εστέτ καθημερινότητας τους, παρέα με τον καλύτερο τους φίλο….ένα άλογο! Ο ξεχωριστός παρτενέρ ήταν αυτός που θα απέδιδε μια αίσθηση σουρεαλισμού στο τελικό κλικ, αλλά πρόσθεσε και πόντους δυσκολίας, σε μια από τις πιο εντυπωσιακές fashion καμπάνιες του GNTM 3.

    Εκτός από τον Έντουαρντ, αβαντάζ είχε και η Παρασκευή, ως νικήτρια της Δευτέρας. Την καλύτερη λήψη είχε ο Ανδρέας, ενώ στις δύο τελευταίες θέσεις βρέθηκαν ο Ηρακλής και η Μαριαγάπη.

    Εν τέλει εκείνη που αποχώρησε όταν η Μαριαγάπη, η οποία δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ενώ αποχαιρέτησε τρυφερά τον Αιμιλιάνο, με τον οποίο είχε έρθει πιο κοντά στο σπίτι του GNTM.

    Από την πλευρά του, ο 20χρονος παίκτης θέλησε να χαρίσει μια από τις φωτογραφίες του στην αγαπημένη του για να τον θυμάται. Ήταν αυτή που τα μοντέλα είχαν φωτογραφηθεί στον πάτο μιας πισίνας και ο Αιμιλιάνο κρατά ένα τηλέφωνο. «Να προσέχεις. Θα τα πούμε έξω», είπε ο ένας στον άλλο.

    Μετά την αποχώρησή της, η Μαριαγάπη έγραψε στο Instagram:

    «Ήταν μια εμπειρία ζωής. Ένα πανέμορφο ταξίδι με χαρές, εκπλήξεις, αγάπες, στιγμές θυμού, στεναχώριας, άγχους και συγκίνησης. Πολύ συγκίνηση. Τύπου παρά πολλή. Το ταξίδι συνεχίζεται και ανυπομονώ πραγματικά να δω τι μας επιφυλάσσει το νέο έτος.

    Ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς που με στηρίζατε κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, και φυσικά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που δούλευαν μέρα νύχτα μαζί μας επί 4 μήνες μπροστά και πίσω από τις κάμερες. The journey just begun. Stay tuned».

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIAGAPI XYPOLIA (@mariagapi)

    Οι φωτογραφίες με τα παραμορφωμένα πρόσωπα:

    Η καλύτερη λήψη:

    Η αποχώρηση της Μαριαγάπης:

    Τρυφερή στιγμή ανάμεσα στη Μαριαγάπη και τον Αιμιλιάνο:

    Διαβάστε επίσης:

    GNTM: Αντιδράσεις από τους οικολόγους για το τζιπ και τις μηχανές στην παραλία της Ελαφονήσου

    Survivor: Πόσα χρήματα θα παίρνουν την εβδομάδα Μαχητές και Διάσημοι



    ΣΧΟΛΙΑ