• LIFE&STYLE

    Συγκινεί η μητέρα του Πάνου Ζάρλα – «Πάντα ήσουν πειραχτήρι!!»

    πανος ζαρλας νικολαου στελλα

    Πάνος Ζάρλας και Στέλλα Νικολάου


    Τα τριαντάφυλλα και ο Πάνος Ζάρλας

    Μία συγκινητική ανάρτηση έκανε η Στέλλα Νικολάου, μητέρα του Πάνου Ζάρλα.

    Ο νικητής του πρώτου Power of Love έχασε τη ζωή του σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Συγγρού, τα ξημερώματα Παρασκευής 31 Μαΐου, ανήμερα των γενεθλίων του, σοκάροντας το πανελλήνιο.

    Η μητέρα του μοιράστηκε μία φωτογραφία, την οποία τράβηξε παιδική φίλη του Πάνου, την ώρα που πήγαινε στο μνημόσυνό του.

    Στην εικόνα απεικονίζονται δύο κόκκινα τριαντάφυλλα πεσμένα στη μέση του δρόμου.

    «Πώς γίνεται ακόμα και από εκεί πάνω να σου αρέσει να με πειράζεις;; Νόμιζες θα έρθω με άδεια χέρια σήμερα να σε δω μετά από έναν μήνα.. και εγώ αυτό σκεφτόμουν, μέχρι που σταμάτησα έκανα αναστροφή γιατί νόμιζα ότι δεν είδα καλά τι ήταν στο δρόμο…

    Πού γυρνούσες πάλι χτες το βράδυ και τα πέταξες να τα βρω πρωί πρωί… Γέλας ε;; Γέλα, πάντα σου έλεγα πόσο σου πάει.. Λείπεις Πανούλη… Σε ευχαριστώ για σήμερα… είσαι εδώ», έγραψε η ίδια.

    πανος ζαρλας
    Πάνος Ζάρλας

    Η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, πόσταρε τη φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Facebook και έγραψε ένα μήνυμα που πραγματικά συγκλονίζει.

    «Ένα από τα πολλά που συμβαίνουν και μας δείχνεις ότι είσαι κοντά μας. Η παιδική σου φίλη ερχομένη στο μνημόσυνο, έψαχνε ανθοπωλείο να σου φέρει λουλούδια.

    Λίγο πριν έρθει, βρήκε στο δρόμο δυο τριαντάφυλλα…!!! Στη μέση του πουθενά!! Πάντα ήσουν πειραχτήρι!!».

    Μάλιστα, συμπλήρωσε φανερά ενοχλημένη από ένα σχόλιο που διάβασε:

    «(Κάποιος θέλοντας να κάνει εντύπωση, έγραψε για το συγκεκριμένο σκηνικό ότι του φανεί του Λολοστεφανή βγάζοντας από το μυαλό του σενάρια.. Χωρίς να νοιάζεται αν θίγει πρόσωπα.)».

    Ενα απο τα πολλα που συμβαινουν και μας δειχνεις οτι εισαι κοντα μας..η παιδική σου φιλη ερχομενη στο μνημοσυνο ,εψαχνε…

    Posted by Stella Nikolaou on Thursday, July 4, 2019



    ΣΧΟΛΙΑ