• LIFE&STYLE

    Απέραντη θλίψη στην κηδεία του Πάνου Ζάρλα – Τραγική φιγούρα η μητέρα του

    • NewsRoom
    πανος ζαρλας

    Πάνος Ζάρλας


    Σε εξέλιξη βρίσκεται η κηδεία του Πάνου Ζάρλα, του παίκτη του Power of Love, που έχασε τόσο τραγικά τη ζωή του τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν έπεσε με τη μηχανή του πάνω στις διαχωριστικές μπάρες της λεωφόρου Συγγρού και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

    Η άψυχη σωρός του 28χρονου μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί στη Μυτιλήνη, απ’ όπου και καταγόταν ο Πάνος Ζάρλας, προκειμένου να κηδευτεί εκεί. Στην κηδεία παρευρέθηκε πλήθος συγγενών και φίλων του, μεταξύ των οποίων και πρώην παίκτες του ριάλιτι αγάπης, με τους οποίους ο Πάνος είχε αναπτύξει φιλικές σχέσεις. Την σωρό του άτυχου άνδρα, μάλιστα, συνόδευσε στο νησί η πρώην σύντροφός του, Στέλλα Μιζεράκη.

    μιζερακη
    Στέλλα Μιζεράκη και Αθηνά Χρυσαντίδου στην κηδεία του Πάνου Ζάρλα

    Τα στεφάνια έξω από την εκκλησία έχουν κατακλύσει το διάδρομο, ενώ πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί μέσα κι έξω από την εκκλησία για το τελευταίο «αντίο» στο χαμογελαστό παιδί, που σκόρπισε θλίψη με τον ξαφνικό χαμό του.

    μιζερακη
    Η κατάθεση στεφάνου από την οικογένεια της Σ. Μιζεράκη

    Στα πλάνα της εκπομπής «Ευτυχείτε» απεικονίζεται η Στέλλα Μιζεράκη, που προχωρά με σκυμμένο το κεφάλι και εμφανώς καταβεβλημένη, συνοδευόμενη από την Αθηνά Χρυσαντίδου να κατευθύνονται προς την εκκλησία.

    ζαρλας
    Η μητέρα του Πάνου Ζάρλα στην κηδεία του γιου της

    Τραγική φιγούρα η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, η οποία συντετριμμένη στέκεται πάνω από τη σωρό του παιδιού της, αδυνατώντας να συνειδητοποιήσει πως τον έχασε μέσα σε μια στιγμή. Η μητέρα, μάλιστα, μίλησε χθες στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, συγκλονίζοντας με τα λόγια της «Ο καθένας αγαπιέται από τις χάρες του και ο Πάνος έχει αγαπηθεί πολύ επομένως είχε πολλές χάρες! Δέχτηκε περισσότερο αγάπη από ότι πόλεμο…Είναι πολύ ευχάριστο να ξέρεις ότι το παιδί σου αγαπήθηκε. Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να εξακριβώσω αν φόραγε κράνος. Ωστόσο με ενημέρωσαν από την τροχαία ότι το ατύχημα ήταν τόσο σφοδρό που είτε είχε κράνος είτε όχι δεν θα τον έσωζε. Γιόρτασα τα τελευταία του γενέθλια εκείνο το βράδυ… Εμείς ήμασταν μία παρέα που αποφασίσαμε να του κάνουμε έκπληξη, δεν ήξερε καν ότι θα ερχόμασταν και προφανώς είχε κανονίσει κάτι άλλο! Εγώ προσπαθώ να αντέξω γιατί αυτή είναι η υποχρέωσή μου».

    Δείτε παρακάτω τα βίντεο από τα πλάνα των εκπομπών «Ευτυχείτε» και «Μαζί σου», από την κηδεία, που βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς και τα όσα είπε χθες η μητέρα του Πάνου Ζάρλα στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη:

     



    ΣΧΟΛΙΑ