• Gossip

    Πάνος Ζάρλας: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της μητέρας της Στέλλας Μιζεράκη για το μοιραίο βράδυ

    • NewsRoom
    μιζερακη

    Στέλλα Μιζεράκη και Αθηνά Χρυσαντίδου στην κηδεία του Πάνου Ζάρλα


    Τι αποκάλυψε η μητέρα της Στέλλας Μιζεράκη για την βραδιά του θανατηφόρου τροχαίου με θύμα τον Πάνο Ζάρλα

    Δύσκολες στιγμές ζουν η οικογένεια και οι φίλοι του Πάνου Ζάρλα, μία εβδομάδα μετά το τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή, που του στοίχισε τη ζωή, ανήμερα των 28ων γενεθλίων του.

    Μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η μητέρα της πρώην συντρόφου του Πάνου Ζάρλα, Στέλλα Μιζεράκη, αποκάλυψε πως εκείνη βρισκόταν στο πάρτυ γενεθλίων του.

    «Η Στέλλα είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και όλη η οικογένεια είμαστε δίπλα της για να την στηρίξουμε», δήλωσε φανερά συγκινημένη, η μητέρα της Στέλλας, ενώ συνέχισε: «Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι ότι εκείνο το βράδυ ήταν μαζί με τον Πάνο στο πάρτι γενεθλίων του».

    «Η Στέλλα έφυγε νωρίτερα για να παραλάβει εμένα από το αεροδρόμιο και το πρωί έμαθε ότι ο Πάνος ΄έφυγε’. Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι για εκείνη», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Τσαγκαράκη.

    Υπενθυμίζεται ότι μόλις πέρσι ο Πάνος και η Στέλλα αναδείχθηκαν νικητές του πρώτου κύκλου του Power of Love ως το πιο αγαπημένο ζευγάρι του κοινού. Στη συνέχεια, παρουσίασαν μαζί ένα παιχνίδι στον ΣΚΑΪ με τίτλο «Σκάσε και Κολύμπα».

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ