• LIFE&STYLE

    Συγκινεί η Καίτη Φίνου για τον Σταμάτη Γαρδέλη και τον Στάθη Ψάλτη

    • NewsRoom
    Σταμάτης Γαρδέλης και Καίτη Φίνου

    Σταμάτης Γαρδέλης και Καίτη Φίνου


    Για τον Σταμάτη Γαρδέλη και την πρόσφατη περιπέτεια υγείας και τη νοσηλεία του στην ψυχιατρική κλινική στο Δαφνί, μίλησε η Καίτη Φίνου.

    Η ηθοποιός είχε παίξει σε ταινίες με τον Στάθη Ψάλτη και τον Γαρδέλη τη δεκαετία του ’80 είχε αναπτύξει μια ιδιαίτερη φιλική σχέση μαζί τους.

    Η ανάρτηση και το σχόλιο για την απώλεια των συναδέλφων της Ψάλτη και Ρένας Παγκράτη κάνουν αίσθηση.

    «Μπράβο Σταμάτη. Και το λέω γιατί είχες την «μαγκιά» να κλείσεις τ’ αυτιά σε όσα λέγονται περί ψυχιάτρων, τρελοκομείων και να πας μόνος σου να νοσηλευτείς για να προστατέψεις την ψυχική σου υγεία. Σε περιμένουμε να επιστρέψεις… Υπάρχουν πολλοί εδώ έξω που σε περιμένουν με πολλή αγάπη!», έγραψε αρχικά στο πρώτο της story η Καίτη Φίνου.

    Λίγες ώρες μετά η ηθοποιός επανήλθε με νέα ιστορία, όπου δημοσίευσε μία φωτογραφία από τη δεκαετία του ’80 στην οποία ποζάρουν η ίδια, ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο Στάθης Ψάλτης και η Ρένα Παγκράτη.

    «Τι να πω για την φώτο… Οι δύο έχουν φύγει απ’ την ζωή και τους άλλους δύο που αγωνίζονται χρόνια για μια θέση στο… σύστημα, δυστυχώς απορρίπτονται με μόνη δικαιολογία τη βιντεοκασέτα… γιατί αν πουν για ταλέντο.. οι μισοί που έχουν τα μέσα είναι ατάλαντοι… πρώτη φορά μιλάω έτσι γιατί και ο Στάθης και η Ρένα έφυγαν με πόνο από την απόρριψη», έγραψε χαρακτηριστικά η Καίτη Φίνου, αφήνοντας σαφή υπονοοούμενα.

    Ο Γαρδέλης

    Υπενθυμίζεται ότι ο Σταμάτης Γαρδέλης επιβεβαίωσε στη Σάσα Σταμάτη ότι βρίσκεται στο ψυχιατρικό νοσοκομείο, αποκαλύπτοντας χαρακτηριστικά:

    «Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις, που με έφτασαν στο σημείο να φουντάρω από τον έκτο, γιατί τα χάνω όλα. Έχω ένα χρέος 80.000 ευρώ, που η εφορία μού το κάνει απαιτητό και βγάζει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό στον Νέο Κόσμο.

    Αυτό οφείλεται σε μια αυθαίρετη δόμηση στο Πόρτο Γερμενό, την οποία περιμένω μαζί με άλλους περιοίκους να αποχαρακτηριστεί από το δασικό χάρτη, όμως η Πολεοδομία Ελευσίνας κωφεύει και κάθε χρόνο με τιμωρεί με τέλη διατήρησης, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει στο δυσβάστακτο ποσό των 80.000 ευρώ».

    Η περιπέτεια του Σταμάτη Γαρδέλη με το σπίτι στο Πόρτο Γερμενό έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια, αλλά ο ίδιος τώρα κινδυνεύει να χάσει και την κύρια κατοικία του στον Νέο Κόσμο.

    Διαβάστε επίσης:

    Σε ψυχιατρική κλινική ο Σταμάτης Γαρδέλης

    Στάθης Ψάλτης: Η εξομολόγηση του Σταμάτη Γαρδέλη για την τελευταία τους συνάντηση που ραγίζει καρδιές



    ΣΧΟΛΙΑ