• LIFE&STYLE

    Η Σία Κοσιώνη για την εγκυμοσύνη της και τον Κώστα Μπακογιάννη

    kosioni


    Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η Σία Κοσιώνη μίλησε για την επιλογή της να μπει στον χώρο της δημοσιογραφίας, για τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη και φυσικά το γιο της και την εγκυμοσύνη της.

    Η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ αποκάλυψε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή πως το όνειρο του πατέρα της ήταν να γίνει η ίδια γιατρός, ωστόσο από μικρή ηλικία την «κέρδισε» η δημοσιογραφία. Μάλιστα, στην αρχή της καριέρας της, η Σία Κοσιώνη είχε δεχτεί πιέσεις και της ήταν δύσκολο.

    Όσο για τον άνδρα της ζωής της, η δημοσιογράφος δήλωσε ότι, «Είμαστε μία μεγάλη, πολύπλοκη, κανονική οικογένεια. Όμως οικογένεια. Έχουμε καταφέρει να χτίσουμε συνθήκες μιας κανονικής οικογένειας μέσα στην όλη αυτήν πολυπλοκότητα. Κι εγώ και ο Κώστας είμαστε υπέρ της άποψης ότι ένας είναι ο νόμος, ο νόμος της αγάπης. Έχουμε καταφέρει και ζούμε πολύ αρμονικά και πολύ ήρεμα τις ημέρες και τις ώρες που καταφέρνουμε να είμαστε μαζί. Γιατί ολόκληρο Σαββατοκύριακο είναι σπάνιο», ενώ συμπλήρωσε ότι:

    «Ο Κώστας δεν ζει στην Αθήνα, η βάση του είναι στη Λαμία, διαρκώς πηγαινοέρχεται, καταπίνει χιλιόμετρα. Πολλά Σαββατοκύριακα λείπει. Δεν με αγχώνει που δεν είναι εδώ γιατί έτσι είναι η ζωή μας. Έχω προσαρμοστεί σε αυτά τα δεδομένα. Λίγο με άγχωνε όταν ήμουν έγκυος. Και τελικά όταν γέννησα δεν ήταν ο Κώστας. Εκείνη τη στιγμή έχεις στο μυαλό σου να φέρεις το μωράκι σου στον κόσμο με ασφάλεια. Είσαι πολύ ευάλωτη εκείνη τη στιγμή. Στενοχωρήθηκα… Εκείνος τσακίστηκε να γυρίσει».

    Κοσιώνη
    Σία Κοσιώνη

    Η Σία Κοσιώνη αποκάλυψε ότι πήρε 15 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και παλεύει να τα χάσει. Η ίδια χαρακτήρισε τον εαυτό της «χαζομαμά» μιλώντας για το πρώτο της παιδί, ενώ μίλησε και για το όνομα που θα δώσει στον μικρό, το οποίο είναι από έναν πολύ καλό οικογενειακό φίλο.

    «Η βάπτιση θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους μήνες, αλλά ακόμα δεν έχουμε προλάβει να οργανωθούμε και να αποφασίσουμε. Το όνομα θα είναι Δημοσθένης, αλλά ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει ούτε που θα γίνει η βάπτιση, ούτε πότε θα γίνει. Θα γίνει κάπου Ιούνιο με Σεπτέμβριο. Το Δημοσθένης προέρχεται από έναν πολύ καλό φίλο του πατέρα του Κώστα, του Παύλου Μπακογιάννη. Είναι ένας άνθρωπος που έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του Κώστα και που υποστήριξε πολύ όλη την οικογένεια μετά τον τραγικό χαμό του πατέρα του. Δεν υπάρχει πια αυτός ο άνθρωπος, δεν ζει ούτε αυτός και ως ένα ελάχιστον είδος ευγνωμοσύνης, πήραμε αυτή την απόφαση.»

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Προσπαθώ να είμαι κλασική μάνα» – Τι απαντά για δεύτερο παιδί (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σία Κοσιώνη-Κώστας Μπακογιάννης: Πώς θα βαφτίσουν τον γιο τους;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Με μια τρυφερή φωτογραφία, αγκαλιά με το μωρό της, αποχαιρέτησε το 2017



    ΣΧΟΛΙΑ