• LIFE&STYLE

    Σια Κοσιώνη: «Προσπαθώ να είμαι κλασική μάνα» – Τι απαντά για δεύτερο παιδί (video)

    • NewsRoom
    Κοσιώνη

    Σία Κοσιώνη


    Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη για την προσωπική της ζωή, μετά τη γέννηση του παιδιού της, έδωσε στην Σάσα Σταμάτη η  Σία Κοσιώνη.

    Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ μίλησε τόνισε χαρακτηριστικα:

    «Είμαι καλά. Κάποιος πρέπει να κάνει babysitting απόψε… Η ζωή μας έχει τρελό ρυθμό. Είμαι ευτυχισμένη, όλα πάνε πολύ καλά, διανύω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου. Προσπαθώ να είμαι όσο πιο κλασική μάνα μπορώ, αλλά… μέσα σε αυτές τις συνθήκες καταλαβαίνεις ότι είναι λίγο δύσκολο. Όταν ενημερώνεις τον κόσμο πρέπει να έχεις ένα συγκεκριμένο στυλ, δεν μπορείς να είσαι όπως είσαι στην καθημερινότητά σου. Λογικό δεν είναι;»

    Αναφορικά με το αν σκέφτονται να κάνουν δεύτερο παιδί σύντομα με τον Κώστα Μπακογιάννη, η Σία Κοσιώνη απάντησε: «Δεύτερο παιδάκι; Ε, όχι, εντάξει! Ακόμα δεν γεννήσαμε το ένα. Είμαι καλυμμένη πλήρως».

    «Πήρα 15 κιλά στην εγκυμοσύνη με πολύ μεγάλες θυσίες. Φαντάσου να μην έκανα κιόλας. Δεν μου άρεσαν οι παπαρατσικές φωτογραφίες. Με τον Κώστα θέλουμε να τραβάμε τη δημοσιότητα μέσα από τη δουλειά που κάνουμε και όχι από τον τρόπο που ζούμε και το πώς περνάμε», ανέφερε η δημοσιογράφος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σία Κοσιώνη-Κώστας Μπακογιάννης: Πώς θα βαφτίσουν τον γιο τους;

     



    ΣΧΟΛΙΑ