ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το 25% του «Αχιλλέα», τα ραντεβού στο Κολωνάκι, η υπόσχεση της Νίκης, ο «μπροστινός» του Κασιδιάρη, τα στοιχήματα του Σπανάκη και οι 15 της ΝΔ
Με μια τρυφερή φωτογραφία, στην οποία κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, αποχαιρέτησε το 2017 η Σία Κοσιώνη.
Η ευτυχισμένη μαμά, ευχαρίστησε τη χρονιά που φεύγει, μέσα στην οποία απέκτησε το μωρό της με τον Κώστα Μπακογιάννη, με τον οποίο πέρασαν το καλοκαίρι τα σκαλιά της εκκλησίας. Στην φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, σημειώνει με απλά λόγιοα «2017 Σ΄ευχαριστώ».
Δείτε την ανάρτησή της:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συγκλονισμένη η Σία Κοσιώνη με τον ξαφνικό χαμό του Βασίλη Μπεσκένη (pic)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σία Κοσιώνη: Η φωτογραφία του γιου της λίγο πριν την επιστροφή της στο δελτίο ειδήσεων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurobank: Οι οίκοι ανεβάζουν τον πήχη – Τιμές στόχοι έως 5,40 ευρώ και ανάπτυξη από το εξωτερικό
- Εθνική Τράπεζα: Το «κρυφό χαρτί» των 1,8 δισ. ευρώ και τιμές στόχοι έως 18,75 ευρώ
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ξοδέψει ως τώρα 24,5 εκατ. ευρώ για τις φετινές μεταγραφές του Ολυμπιακού
- To deal των 408 εκατ. ευρώ! Άρσεναλ και Emirates μαζί έως το 2033
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.