ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αναταράξεις στον Σκάι για το ρομπότ «Σοφία», σκληρό πόκερ στο ΑΠΕ, στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης, Κυριακού, Βαρδινογιάννης και ποιοι αγοράζουν ραδιόφωνο
Η σέξι Τραϊάνα Ανανία έχει κάνει πολλά βλέμματα να “κολλήσουν” πάνω της. Η πρώτη φορά που έδειξε τις χορευτικές της ικανότητες στο φακό ήταν στην τηλεοπτική εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου “Στην υγειά μας ρε παιδιά”.
Ανανεωμένη και κεφάτη, η Τραϊάνα ανέβηκε ξανά στην πίστα και φορώντας λευκό σορτσάκι, κοντό μπλουζάκι και μπότες μέχρι τον μηρό, άρχισε να επιδίδεται στον αγαπημένο της χορό. Η ηθοποιός, η οποία συμμετείχε στη σειρά του ΑΝΤ1 «Οι Συμμαθητές», επέστρεψε… λικνιζόμενη κι έβαλε «φωτιά» στο Κέντρο Αθηνών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ετήσια άδεια εργαζόμενων : Τι αλλάζει από το 2026
- Δωρεά σπέρματος Δανία: Η «βιομηχανία», η έλλειψη ενιαίου πλαισίου και η πρωτοβουλία της Ελλάδας
- Έλαντ Γίφρατς: «Η Βέτα είναι η βασίλισσα της γύρω ομορφιάς»
- Αλέξης Πατέλης στο mononews: H αξιοπιστία δεν χτίζεται μόνο με δημοσιονομικά μεγέθη, αλλά και με το ποια κοινωνία θέλεις να είσαι



