• LIFE&STYLE

    Σε ποιον υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ δίνει ψήφο η Αριάνα Γκράντε

    • NewsRoom


    Στις εκλογές των ΗΠΑ του 2015 η καλλιτεχνική σκηνή της Αμερικής είχε ξεσηκωθεί υψώνοντας την φωνή της και παρακινώντας τους πολίτες να πραγματοποιήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, υποστηρίζοντας κυρίως την Χίλαρι Κλίντον των Δημοκρατικών.

    Έτσι και φέτος αρκετοί καλλιτέχνες στέκονται στο πλάι των Δημοκρατικών για τις εκλογές του 2020. Μία από αυτούς είναι η 26χρονη pop τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε, η οποία ανάρτησε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram δύο φωτογραφίες από την συνάντηση της με τον εκ νέου υποψήφιο για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος, Bernie Sanders, στη χθεσινή συναυλία της στην Ατλάντα εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της.

    «O άνθρωπός μου! Σε ευχαριστώ Γερουσιαστή Sanders που ήρθες στη συναυλία μου, μου έφτιαξες την ημέρα. Σε ευχαριστώ για όλα όσα αντιπροσωπεύεις. Δεν θα έχω ποτέ ξανά τόσο μεγάλο χαμόγελο!», έγραψε στη λεζάντα. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε στην ανάρτησή της η επιτυχημένη Αριάνα, ενώνει τις δυνάμεις της με τον οργανισμό HeadCount προκειμένου να στηρίξουν τον Sanders στην προεκλογική του εκστρατεία.

    Με τη σειρά του ο 77χρονος γερουσιαστής, ο οποίος είχε χάσει το χρίσμα των Δημοκρατικών από την Χίλαρι Κλίντον το 2015, ευχαρίστησε την Ariana Grande για τη στήριξή της μέσα από αντίστοιχη ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram: «Θέλω να ευχαριστήσω την Ariana όχι μόνο γιατί είναι μία εξαιρετική καλλιτέχνης αλλά γιατί είναι μία τόσο εξαιρετική υπέρμαχος της κοινωνικής δικαιοσύνης. Πρέπει όλοι να είμαστε προετοιμασμένοι, όπως έδειξε η Ariana, για να αγωνιστούμε πλάι σε αυτούς που μάχονται. Ήταν υπέροχο που τη συνάντησα χθες βράδυ στην Ατλάντα».



    ΣΧΟΛΙΑ