• LIFE&STYLE

    Σε φόρμα και ορεξάτη η Αθηνά Ωνάση σε Ιππικούς Αγώνες στη Γαλλία


    Αυτή είναι η νέα εμφάνιση της Αθηνάς Ωνάση σε διεθνείς Ιππικούς Αγώνες στη Γαλλία. Η “χρυσή κληρονόμος” και εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση έλαβε μέρος στο πρωτάθλημα International Jumping στη Λυόν, όπου οι φωτογράφοι την “συνέλαβαν” σε πολύ χαλαρά στιγμιότυπα.

    Αρχικά, η Ωνάση έλαβε μέρος στους αγώνες όπου φάνηκε να είναι σε πολύ καλή φόρμα, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στις φωτογραφίες.

    onasi-athina

    onasi-athina

    onasi-athina

    Και επειδή ο αγώνας της άνοιξε την όρεξη, στη συνέχεια έφαγε ένα πλούσιο γεύμα στο εστιατόριο που βρίσκεται στον χώρο των αγώνων.

    onasi-athina

    onasi-athina

    onasi-athina

    Αν και η Αθηνά Ωνάση περνάει δύσκολες στιγμές μετά την αίτηση διαζυγίου από τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, φαίνεται πιο ήρεμη και χαλαρή στις τελευταίες της δημόσιες εμφανίσεις.

    Η 30χρονη φέρεται να ασφυκτιούσε μέσα σε αυτόν τον γάμο, αφού ο Αλβάρο εκτός από τις απιστίες του, λέγεται ότι είχε μια ακόρεστη επιθυμία για τα χρήματά της, η οποία και οδήγησε τελικά στο διαζύγιο.

    Συγκεκριμένα, ο άπληστος Ντόντα ήθελε να μπει συνιδιοκτήτης στις επιχειρήσεις της Αθηνάς, κάτι που εκείνη αρνιόταν πεισματικά.

    Πηγή: www.thetoc.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισε η Αθηνά Ωνάση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χιονισμένη χλιδή: Μπήκαμε στα πιο πολυτελή σαλέ για σκι που μπορείς να νοικιάσεις μέσω Airbnb

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μεγάλος διαγωνισμός του mononews. Δίνουμε 5 δωροεπιταγές από τα Attica αξίας 1.000 ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ