ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
The Hellenic Initiative στο Λονδίνο, τα βραβεία Albies των Clooney, Beau Domaine στην Αθήνα, βραδιά ομορφιάς στο Φάληρο, κυριακάτικο brunch στο Athénée και «Ρωγμές φωτός» στο Κολωνάκι
Την κάθε κίνηση του ισχυρού επιχειρηματία, Ελίας Σακάλ με την Τατιάνα Μπλάτνικ παρακολουθεί ο ισπανικός Τύπος, μετά τα τρυφερά ενσταντανέ που είδαν το φως της δημοσιότητας.
Η φιλάνθρωπος και επιχειρηματίας -πρώην σύζυγος του Νικόλαου Ντε Γκρες- αν και έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα, καθώς πλέον νιώθει τη χώρα μας σαν στο σπίτι της, το τελευταίο διάστημα ταξιδεύει συνεχώς. Και όχι μόνη, αφού στο πλευρό της αθόρυβα -μέχρι πρότινος- βρίσκεται ο Μεξικανός επιχειρηματίας Ελίας Σακάλ.
Στις αρχές του Μαΐου, οι δυο τους ταξίδεψαν μέχρι τη Βενετία, με αφορμή την περίφημη Μπιενάλε. Τόσο η Τατιάνα Μπλάτνικ όσο ο Ελίας Σακάλ είναι λάτρεις της τέχνης.


Έπειτα, οι δυο τους παραβρέθηκαν στο gala «amfAR 2026 by Chopard» όπου φωτογραφήθηκαν μαζί χαμογελαστοί και χαλαροί.

Μία ημέρα αργότερα, ο φακός του ισπανικού Hola! «συνέλαβε» τους δυο τους χαμογελαστούς σε τρυφερές στιγμές ενώ απολάμβαναν μια βόλτα στο διάσημο θέρετρο της Κυανής Ακτής Cap d’ Antibes, δείχνοντας μια οικειότητα που φανερώνει ότι ένας νέος έρωτας έχει γεννηθεί.

Ποιος είναι ο Ελίας Σακάλ
Ο Ελίας Σακάλ είναι Μεξικανός επιχειρηματίας, ο οποίος στο παρελθόν έγινε γνωστός για την πολυετή σχέση του με το μοντέλο Μαρ Φλόρες, με την οποία χώρισε το 2025. Γι’ αυτό και είναι ιδιαίτερα γνωστός στην Ισπανία.
Προέρχεται από ισχυρή οικογένεια με δραστηριότητα στον κατασκευαστικό και τραπεζικό τομέα, ενώ ο ίδιος ασχολείται με το τουριστικό real estate στο Μεξικό.

Ο επιχειρηματίας ταξιδεύει πολύ, ενώ βρίσκεται συχνά σε Νέα Υόρκη, Μεξικό, Σεν Τροπέ και Κάννες.
Είναι γνωστός συλλέκτης έργων τέχνης, φίλος του διάσημου γλύπτη Fernando Botero και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Φίλων των Μουσείων του Μεξικού (DEMAN).
Στο παρελθόν, ο Μεξικανός επιχειρηματίας είχε συνδεθεί ερωτικά με γνωστές προσωπικότητες της χώρας του, όπως το μοντέλο Rebeca de Alba, την παρουσιάστρια Marcela Cuevas, τη δημοσιογράφο Adela Micha και την τραγουδίστρια Ana Bárbara.
Σημειώνεται ότι τον περασμένο Φεβρουάριο και συγκεκριμένα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η Τατιάνα Μπλάτνικ δέχτηκε μια τεράστια ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα.
«Η ζωή τελευταία. Τίποτα καλύτερο από το γέλιο», είχε γράψει τότε, η ίδια.

Διαβάστε επίσης:
Τατιάνα Μπλάτνικ: Σε τρυφερές στιγμές με Μεξικανό επιχειρηματία (pics)
Έμη Λιβανίου για Πέτρο Παππά: Νιώθω ότι έχω βρει το άλλο μου μισό (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η MSC του Τζιανλουίτζι Απόντε έφτασε τα 1.017 πλοία και ελέγχει το 21% της παγκόσμιας χωρητικότητας πλοίων κοντέινερ
- Πετρέλαιο: Μεικτά πρόσημα με το Brent να βρίσκεται στα 109 δολάρια το βαρέλι – Στο επίκεντρο η Μέση Ανατολή
- Γουίτκοφ: Χαρακτήρισε «ανθρωπιστή» τον Πούτιν – Σφοδρές αντιδράσεις στις ΗΠΑ
- Έρευνα των ΗΠΑ: Ελληνική τράπεζα εξετάζεται για τις σχέσεις με το Ιράν – Αφορά μη εισηγμένη τράπεζα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.