ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Σαρλίζ Θερόν ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει ένα εκατομμύριο δολάρια σε δράσεις ενίσχυσης όσων πλήττονται από την πανδημία του κορονοϊού, με το ποσό των 500.000 δολαρίων να διοχετεύεται σε καμπάνια για την καταπολέμηση της βίας λόγω φύλου.
Μέσω Instagram, η 44χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός κοινοποίησε λεπτομέρειες της εκστρατείας «Together For Her» που υλοποιείται σε συνεργασία με την οργάνωση που έχει ιδρύσει, το The Charlize Theron Africa Outreach Project.
«Στη διάρκεια αυτής της παγκόσμιας, άνευ προηγουμένου κρίσης, μας ζητούν να παραμείνουμε στην ασφάλεια των σπιτιών μας. Τι γίνεται όμως αν τα σπίτια μας δεν είναι ασφαλή; Για εκατομμύρια γυναίκες και παιδιά σε όλο τον κόσμο, η απομόνωση με τον δυνάστη τους μπορεί να είναι επικίνδυνη. Γι αυτό σε υποστήριξη του παγκόσμιου αγώνα ενάντια στην ενδοοικογενειακή βία κατά τη διάρκεια της κρίσης # covid19, η @ctaop και εγώ ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την CARE και το Entertainment Industry Foundation στην καμπάνια #TogetherForHer» αναφέρει η ίδια.
https://www.instagram.com/p/B_Sg0p-hQV4/?utm_source=ig_embed
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκος Ανδρουλάκης για επέτειο Ιμίων: «Η εθνική μας κυριαρχία είναι αδιαμφισβήτητη, δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο
- Η S&P αναβάθμισε τις προοπτικές της Ιταλίας σε θετικές, νέα «νίκη» για την Μελόνι
- Οι κορυφαίες επιλογές για το 2026 από τρεις ελληνικές χρηματιστηριακές
- Ιράν: Ένας νεκρός και 14 τραυματίες από την έκρηξη στο λιμάνι της Μπαντάρ Αμπάς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.