• LIFE&STYLE

    Σαρλίζ Θερόν: Μίλησε ανοιχτά για το φύλο του παιδιού της – Το τραγικό της παρελθόν

    • NewsRoom

    Σαρλίζ Θερόν


    Το 2012 η Σαρλίζ Θερόν υιοθέτησε ένα αγοράκι, το οποίο ονόμασε Τζάκσον, ωστόσο τα τελευταία χρόνια η Χολιγουντιανή ηθοποιός ντύνει τον γιο της με φούστες και φουστάνια, κάτι που έχει κεντρίσει την προσοχή.

    Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η ίδια στην Daily Mail, αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για το φύλο του παιδιού της. Ο 7χρονος Τζάκσον, σε δημόσιες εμφανίσεις με την μητέρα του, φοράει φούστες, φουστάνια, ενώ τα μακριά του μαλλιά είναι συνήθως πλεγμένα σε πλεξούδες, κάτι που φανερώνει ότι η ηθοποιός τον μεγαλώνει ως κορίτσι.

    Το γεγονός επιβεβαίωσε η ίδια, καθώς, όπως αποκάλυψε, τα τελευταία χρόνια μεγαλώνει τον μικρό Τζάκσον ως κορίτσι, ενώ είναι πεπεισμένη ότι είναι τόσο θηλυκός όσο και η τρίχρονη αδελφούλα του, Όγκουστ.

    «Ναι, κι εγώ αρχικά νόμιζα ότι ήταν αγόρι. Μέχρι που με κοίταξε στα μάτια όταν ήταν τριών ετών και μου είπε: “Δεν είμαι αγόρι”. Αυτή είναι λοιπόν η αλήθεια. Έχω δύο πανέμορφες κόρες, τις οποίες, σαν κάθε γονιός, θέλω να προστατέψω και να δω να ανθίζουν στη ζωή.

    Γεννήθηκαν αυτές που είναι, και δεν είναι στο δικό μου χέρι να αποφασίσω πώς να εξελιχθούν μεγαλώνοντας. Η δουλειά μου ως γονιός είναι να τις αγαπώ και να διασφαλίζω ότι έχουν ό,τι χρειάζονται για να γίνουν αυτό που θέλουν να γίνουν.

    Θα κάνω κάθε τι που περνάει από το χέρι μου ώστε τα παιδιά μου να έχουν αυτό το δικαίωμα και να είναι προστατευμένα σε αυτό το πλαίσιο», εξήγησε η Σαρλίζ Θερόν.

    Η ίδια δήλωσε πως ακολουθεί το παράδειγμα της μητέρας της, Γκέρντα, η οποία πάντα αντιμετωπίζει τη ζωή με ειλικρίνεια και ευθύτητα.

    Η Σαρλίζ Θερόν με τις δύο κόρες της, Ογκούστα και Τζάκσον

    «Η μητέρα μου ευθύνεται για τον τρόπο που αντιμετωπίζω πλέον τη ζωή. Μεγάλωσα σε ένα μέρος όπου ο κόσμος έλεγε μισές αλήθειες και ψέματα, όπου άκουγες μόνο ψιθύρους και κανείς δεν έλεγε τίποτα ξεκάθαρα. Η μητέρα μου με έμαθε να μην είμαι έτσι.

    Μου έμαθε να μιλάω ανοιχτά. Πρέπει να είσαι σε θέση να πεις, όταν τελειώσει αυτή η ζωή, ότι έζησες την αλήθεια σου. Τίποτα αρνητικό δεν μπορεί να προκύψει από αυτό», δήλωσε η 43χρονη ηθοποιός.

    Σαρλίζ Θερόν και Γκέρντα Μάριτζ

    Πριν γίνει διάσημη, η Σαρλίζ Θερόν μεγάλωσε δύσκολα σε ένα φτωχικό αγρόκτημα έξω από το Γιοχάνεσμπουργκ, στη Νότια Αφρική. Ο πατέρας της ήταν αλκοολικός και συνήθιζε να αντιμετωπίζει βίαια την ίδια και τη μητέρα της.

    Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι ο πατέρας της αποπειράθηκε να σκοτώσει τη γυναίκα του και την 15χρονη Σαρλίζ με όπλο, έπειτα από μεθύσι. Η μητέρα της Θερόν κατάφερε να του αποσπάσει το όπλο και να τον πυροβολήσει θανάσιμα μπροστά στην κόρη τους.

    Σημειώνεται πως ο θάνατος αποφάνθηκε ως «αυτοάμυνα» από το δικαστήριο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μαντόνα: Επιστρέφει στο θρόνο της η βασίλισσα με το νέο άλμπουμ «MADAME X»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Executive look of the day: Αφηρημένη Τέχνη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Γιάννα από το MasterChef κατεβαίνει υποψήφια σύμβουλος στο δήμο Αμαλιάδας



    ΣΧΟΛΙΑ