• LIFE&STYLE

    Σάλος στο Survivor: Παππάς και Σταμούλης πήγαν για φαγητό σε ξενοδοχείο (video)

    • NewsRoom

    Chris Σταμούλης και Αλέξης Παππάς


    Τους αυστηρούς κανονισμούς του Survivor παραβίασαν ο Αλέξης Παππάς και ο Chris Σταμούλης, καθώς εξαφανίστηκαν από την παραλία της ομάδας τους για περισσότερες από 5 ώρες προκειμένου να βρουν τροφή.

    Οι δύο παίκτες των Μπλε δήλωσαν από την πλευρά τους ότι αποφάσισαν να πάνε μια βόλτα για να βρουν φρούτα και φαγητό στο δάσος, αλλά στην πορεία χάθηκαν και δεν μπορούσαν να βρουν τον δρόμο της επιστροφής.

    Βέβαια, οι δικαιολογίες τους δεν φαίνεται πως έπεισαν τους υπόλοιπους, με την Ελευθερία Ελευθερίου να δηλώνει πως έχει πιάσει πολλές φορές τον Αλέξη Παππά να ψεύδεται. Η Μαριλένα πρόσθεσε ότι οι Μπλε έχουν εξερευνήσει την περιοχή στο παρελθόν και γνωρίζουν πως δεν υπάρχει κάτι τριγύρω.

    Κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ποινή που θα επιβληθεί σε όλη την ομάδα λόγω της παραβίασης των κανόνων του Survivor. Οι Μπλε θα έχουν 20% λιγότερες προμήθειες (που αντιστοιχεί σε 10% για καθένα από τους δύο παραβάτες), ενώ στα επόμενα δύο αγωνίσματα με έπαθλο φαγητού αν κερδίσουν δεν θα φάνε οι συγκεκριμένοι παίκτες.

    Στην εκπομπή «Ευτυχείτε», όμως, ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκάλυψε ότι οι δύο παίκτες δεν χάθηκαν στο δάσος, αλλά πήγαν σε ένα ξενοδοχείο προκειμένου να φάνε! Κατά την επιστροφή τους, μάλιστα, βρέθηκαν αντιμέτωποι με έναν σεκιουριτά της παραγωγής, με τον οποίο τσακώθηκαν άγρια.

    «Αυτοί έφυγαν για να πάνε σε ένα ξενοδοχείο για να φάνε. Το ξενοδοχείο είναι περίπου 25 με 30 χιλιόμετρα μακριά. Μετά έγινε κι ένα επεισόδιο με έναν σεκιουριτά. Αυτό που μου είπαν εμένα είναι ότι πλακώθηκαν με έναν σεκιουριτά που τους είδε στην επιστροφή.

    Αν ισχύει κάτι τέτοιο, η τιμωρία που δέχτηκαν είναι μικρή. Να σας πω ότι έγινε πολύ μεγάλη φασαρία στους μπλε, αυτά που είδαμε ήταν… οδοντόκρεμα. Υπήρχαν πολύ μεγάλες εντάσεις, γιατί έφυγαν, πώς έφυγαν, τι έκαναν, γιατί το έκαναν κλπ…», δήλωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor (video)

    Θεσσαλονίκη: Αγωνία για τον 24χρονο ράπερ

    Πωλείται το εντυπωσιακό «Παλάτι Φυσαλίδων» του Pierre Cardin



    ΣΧΟΛΙΑ