• LIFE&STYLE

    Σάκης Τανιμανίδης: Η στιγμή που εξετάζεται για κορονοϊό – Πώς κόλλησε η Μπόμπα; (video)

    Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα


    Καλά στην υγεία της είναι η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης ότι βρέθηκε θετική στο νέο κορονοϊό, COVID-19.

    Μιλώντας σε δημοσιογράφο του Πρωινού, η παρουσιάστρια δήλωσε πως αισθάνεται ήδη καλύτερα και σήμερα το πρωί ξύπνησε χωρίς να έχει πυρετό. Από την άλλη, ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος έκανε επίσης το τεστ για τον κορονοϊό και βρέθηκε αρνητικός, εξακολουθεί να είναι υγιής.

    Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης δήλωσε ότι: «Μίλησα σήμερα το πρωί με τη Χριστίνα. Να σας πω τι έχει συμβεί ακριβώς. Απλά την περασμένη εβδομάδα ήρθε σε επαφή με φίλους της. Ένας φίλος της έμαθε πως έχει κορονοϊό. Η Χριστίνα και ο Σάκης για να προφυλάξουν την υγεία τους πήγαν και έκαναν το τεστ. Η Χριστίνα βγήκε θετική. Το φιλικό τους πρόσωπο την Παρασκευή ήταν μια χαρά. Η Χριστίνα σήμερα ξύπνησε απύρετη. Ο Σάκης είναι μια χαρά. Δεν μπορείς να το ελέγξεις, απλά χρειάζεται προσοχή»!

    Στο μεταξύ, ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβασε βίντεο στο Instagram από την στιγμή που εξετάζεται για κορονοϊό προκειμένου να δείξει πόσο απλή είναι η εξέταση. Το ζευγάρι εξετάστηκε το πρωί της Τετάρτης, ενώ τα αποτελέσματα βγήκαν το βράδυ της ίδιας ημέρας.

    «Η εξέταση διαρκεί λιγότερο από δύο λεπτά και γίνεται με μια μπατονέτα στη μύτη και το στόμα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

    Δείτε τα βίντεο:

    Σάκης Τανιμανίδης



    ΣΧΟΛΙΑ