• LIFE&STYLE

    Σάκης Ρουβάς: To τρυφερό μήνυμα στη Κάτια Ζυγούλη για τα γενέθλια της και την επέτειο γάμο τους

    • NewsRoom


    Τη δεύτερη επέτειο γάμου τους γιόρτασαν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, οι οποίοι παντρεύτηκαν στις 3 Ιουλίου το 2017. Μάλιστα, για την οικογένεια ήταν διπλή γιορτή, καθώς την ίδια μέρα έχει γενέθλια και η Κάτια Ζυγούλη και ο σύζυγός της θέλησε να της ευχηθεί μέσω των social media, ανεβάζοντας στο λογαριασμό του στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία στο αυτοκίνητο, την οποία συνόδευσε με το πιο τρυφερό μήνυμα.

    Μάλιστα, τα likes και τα σχόλια από τους διαδικτυακούς του φίλους «έπεσαν» βροχή, κυρίως για τα υπέροχα λόγια του προς την Κάτια Ζυγούλη.

    «Το «για πάντα» είναι πολύς χρόνος. Αλλά αν μπορούσα, θα ήθελα να το ζήσω μόνο στο πλευρό σου. Για να με σηκώνεις κάθε φορά που πέφτω. Για να μαθαίνω από εσένα τη στοργικότητα, την αφοσίωση και την ανιδιοτέλεια. Για να βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια, με καλοσύνη και ευαισθησία. Για να γίνομαι κάθε μέρα μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου… γιατί αυτή είσαι εσύ. Χρόνια πολλά αγάπη μου», έγραψε χαρακτηριστικά και τους συγκίνησε όλους.

    View this post on Instagram

    Το “για πάντα” είναι πολύς χρόνος. Αλλά αν μπορούσα, θα ήθελα να το ζήσω μόνο στο πλευρό σου. Για να με σηκώνεις κάθε φορά που πέφτω. Για να μαθαίνω από εσένα τη στοργικότητα, την αφοσίωση και την ανιδιοτέλεια. Για να βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια, με καλοσύνη και ευαισθησία. Για να γίνομαι κάθε μέρα μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου… γιατί αυτή είσαι εσύ. Χρόνια πολλά αγάπη μου @katiazygouli ❤ . . #happybirthday #happyaniversary #love #happiness #miazoimazi

    A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on

     



    ΣΧΟΛΙΑ