• LIFE&STYLE

    Ρίο: Παρουσιαστής “ήρωας” του BBC συνεχίζει την δουλειά του ενώ ένα ζευγάρι από πίσω του κάνει σεξ!

    • NewsRoom


    Είναι δύσκολη και η δουλειά του παρουσιαστή. Αυτό τουλάχιστον θα έπρεπε να υποστηρίζει ο παρουσιαστής του BBC Dan Walker, ο οποίος ενώ έκανε ρεπορτάζ ζωντανά από το Ρίο, ένα ζευγάρι από πίσω του έκανε σεξ.

    Την ίδια στιγμή που ο παρουσιαστής είχε συνδεθεί σε απευθείας μετάδοση με το κανάλι για την κάλυψη των Ολυμπιακών αγώνων του Ρίο, ένα ζευγάρι επιδίδεται σε τρυφερές περιπτύξεις.

    Αρχικά, ο Walker και η υπόλοιπη ομάδα του καναλιού προσπάθησαν να κάνουν ότι δεν συμβαίνει κάτι, αλλά μετά από πολλά μηνύματα που έλαβαν στα social media, αναγκάστηκαν να αναφερθούν στο συμβάν. συνέχισε ανενόχλητος την δουλειά του ενώ το ζευγάρι βρισκόταν σε κάποια περίεργη στάση. Είναι γνωστό ότι στη ζωντανή τηλεόραση “τα πάντα μπορούν να συμβούν”.

    anchor rio

    Αν και δεν μπορούσε να σταματήσει να χαμογελάει, ο Walker προσπάθησε να πείσει τους πάντες ότι το ζευγάρι “απλώς διαβάζει ένα βιβλίο σε μία… περίεργη πόζα”.

    Όπως ήταν αναμενόμενο, τα χιουμοριστικά tweets γέμισαν το διαδίκτυο και ούτε ο ίδιος ο δημοσιογράφος δεν άντεξε να μην κάνει το δικό του σχόλιο πάνω από το σχετικό tweet που έκανε μέχρι και το ίδιο το BBC Sport, ποστάροντας την παρακάτω ανάρτηση:

    “Είναι ζωντανή τηλεόραση! Τα πάντα μπορούν να συμβούν!”

    Δείτε παρακάτω το video:

    Τα σχόλια των χρηστών στο Twitter ήταν απολαυστικά:

    “Το ζευγάρι πίσω από το Dan Walker διαβάζει σε μια περίεργη στάση το βιβλίο του..” λέει κάποιος χρήστης ενώ ένας άλλος χρήστης προσθέτει  “μάλλον το βιβλίο αυτό πρέπει να ήταν το 50 Shades of Grey”

    Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Dan Walker έκανε εντύπωση, ενώ κάλυπτε τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς λίγες μέρες νωρίτερα τον είχε διακόψει μια ομάδα γυναικών που ξεκίνησαν να τραγουδούν μπροστά στην κάμερα του συνεργείου του BBC.

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/antzela-dimitriou-perni-nichtokamato-200-evro/68314

     

     

    Δείτε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/indos-monachos-pou-ischirizete-oti-ine-120-eton-echi-vri-ta-mistika-tis-makrozoias/68218

     



    ΣΧΟΛΙΑ