array(0) {
}
        
    
Menu
0.68%
Τζίρος: 204.58 εκατ.

Ωνάσης: Το deal που θα άλλαζε τον κόσμο και θα τον έκανε «αυτοκράτορα»

Life & Style

Πρωτιές στην τηλεθέαση για τον ΑΝΤ1 – Μεγάλη επιτυχία του σταθμού η μυθοπλασία

Comments

Συνεχίζει τη δυναμική του πορεία στην μυθοπλασία ο ΑΝΤ1. Η νέα κωμική σειρά του σταθμού, «Μην Ψαρώνεις», κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό, ήδη από την πρώτη μέρα προβολής της, σημειώνοντας  το υψηλότερο με διαφορά μερίδιο τηλεθέασης ύψους 25,5%. Σε απόλυτο αριθμό τηλεθεατών την πρεμιέρα της σειράς παρακολούθησαν συνολικά 1.195.196 τηλεθεατές.

Ιδιαίτερα υψηλά στις προτιμήσεις του κοινού βρίσκεται και η επιτυχημένη κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Πέτα τη Φριτέζα», η οποία προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:45. Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 14 και Τρίτη 15 Ιανουαρίου τερμάτισε πρώτη στο δυναμικό κοινό «18-54» με μερίδιο τηλεθέασης και για τις δύο ημέρες 23,1%.

Ο σταθμός του Αμαρουσίου, μετά τις προκλήσεις της περσινής σεζόν, κατόρθωσε να κατακτήσει την πρώτη θέση σε όλες τις ζώνες μετάδοσής του. Ενδεικτικά, την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, τερμάτισε πρώτος με 16,3% στο δυναμικό κοινό «18-54» με έξι συνολικά προγράμματα να ξεπερνούν μερίδιο τηλεθέασης ύψους 20%. Αντίστοιχη ήταν η εικόνα του σταθμού τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου όπου μέτρησε τηλεθέαση ύψους 17,8% στο δυναμικό κοινό τερματίζοντας ξανά πρώτος με επίσης έξι προγράμματα να καταγράφουν ποσοστά τηλεθέασης υψηλότερα του 20%. Την περασμένη εβδομάδα το κανάλι του Αμαρουσίου βρέθηκε πρώτο για τρεις συνεχόμενες ημέρες. Ειδικότερα, ο ΑΝΤ1 την Τετάρτη 09 Ιανουαρίου τερμάτισε πρώτος με 16,2%, την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου συγκέντρωσε την υψηλότερη τηλεθέαση με 16,9% στο «18-54» ενώ την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου κατέγραψε ύψους 16,7%.

Το τηλεοπτικό κοινό φαίνεται πως ανταποκρίνεται θερμά στις εκπομπές και τα ψυχαγωγικά προγράμματα του ΑΝΤ1, τα οποία προσφέρουν γέλιο και δυνατές στιγμές στους τηλεθεατές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Μην ψαρώνεις»: Σάρωσε σε τηλεθέαση η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Your Face Sounds Familiar» με τη Μαρία Μπεκατώρου: Πρεμιέρα 27 Ιανουαρίου στις 20:45 στον ΑΝΤ1!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έρχεται το Survivor 3 – Πότε κάνει πρεμιέρα

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όταν ο Τομ Χανκς προτιμά το μετρό για τις μετακινήσεις του (pics)
Ο Πέτρος Μάνταλος στο ΟΠΑΠ Game Time: Φανταστικό το κλίμα στην Εθνική, πάμε για τη νίκη στη Σκωτία
Τζορτζ Κλούνεϊ: Γιατί μετακόμισε σε μια φάρμα στη Γαλλία
Νικόλαος Ντε Γκρες-Χρυσή Βαρδινογιάννη: Γιατί βρέθηκαν στα Διαπόντια Νησιά
Κρίσιμες ώρες στον ΣΚΑΪ: «Ο Ζούλας δεν θα προλάβει την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου», λένε πηγές
Πέτρος Κωστόπουλος: Επισκέφτηκε την Αμαλία Κωστοπούλου και τον Τζέικ Μέντγουελ στην Αμερική
Άννα Βίσση-Δήμητρα Κούστα: Στην Κύπρο λίγο πριν την έναρξη της ευρωπαϊκής περιοδείας
Hotel Elvira: Τι θα δούμε στην πρεμιέρα απόψε στο MEGA
Η Τaylor Swift φοράει Celia Kritharioti Haute Couture για την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ
Αλεξάνδρα Νίκα: Πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης