• LIFE&STYLE

    Πρωτιές στην τηλεθέαση για τον ΑΝΤ1 – Μεγάλη επιτυχία του σταθμού η μυθοπλασία

    • NewsRoom


    Συνεχίζει τη δυναμική του πορεία στην μυθοπλασία ο ΑΝΤ1. Η νέα κωμική σειρά του σταθμού, «Μην Ψαρώνεις», κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό, ήδη από την πρώτη μέρα προβολής της, σημειώνοντας  το υψηλότερο με διαφορά μερίδιο τηλεθέασης ύψους 25,5%. Σε απόλυτο αριθμό τηλεθεατών την πρεμιέρα της σειράς παρακολούθησαν συνολικά 1.195.196 τηλεθεατές.

    Ιδιαίτερα υψηλά στις προτιμήσεις του κοινού βρίσκεται και η επιτυχημένη κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Πέτα τη Φριτέζα», η οποία προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:45. Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 14 και Τρίτη 15 Ιανουαρίου τερμάτισε πρώτη στο δυναμικό κοινό «18-54» με μερίδιο τηλεθέασης και για τις δύο ημέρες 23,1%.

    Ο σταθμός του Αμαρουσίου, μετά τις προκλήσεις της περσινής σεζόν, κατόρθωσε να κατακτήσει την πρώτη θέση σε όλες τις ζώνες μετάδοσής του. Ενδεικτικά, την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, τερμάτισε πρώτος με 16,3% στο δυναμικό κοινό «18-54» με έξι συνολικά προγράμματα να ξεπερνούν μερίδιο τηλεθέασης ύψους 20%. Αντίστοιχη ήταν η εικόνα του σταθμού τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου όπου μέτρησε τηλεθέαση ύψους 17,8% στο δυναμικό κοινό τερματίζοντας ξανά πρώτος με επίσης έξι προγράμματα να καταγράφουν ποσοστά τηλεθέασης υψηλότερα του 20%. Την περασμένη εβδομάδα το κανάλι του Αμαρουσίου βρέθηκε πρώτο για τρεις συνεχόμενες ημέρες. Ειδικότερα, ο ΑΝΤ1 την Τετάρτη 09 Ιανουαρίου τερμάτισε πρώτος με 16,2%, την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου συγκέντρωσε την υψηλότερη τηλεθέαση με 16,9% στο «18-54» ενώ την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου κατέγραψε ύψους 16,7%.

    Το τηλεοπτικό κοινό φαίνεται πως ανταποκρίνεται θερμά στις εκπομπές και τα ψυχαγωγικά προγράμματα του ΑΝΤ1, τα οποία προσφέρουν γέλιο και δυνατές στιγμές στους τηλεθεατές.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Μην ψαρώνεις»: Σάρωσε σε τηλεθέαση η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Your Face Sounds Familiar» με τη Μαρία Μπεκατώρου: Πρεμιέρα 27 Ιανουαρίου στις 20:45 στον ΑΝΤ1!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έρχεται το Survivor 3 – Πότε κάνει πρεμιέρα



    ΣΧΟΛΙΑ