• LIFE&STYLE

    «Your Face Sounds Familiar» με τη Μαρία Μπεκατώρου: Πρεμιέρα 27 Ιανουαρίου στις 20:45 στον ΑΝΤ1!

    • NewsRoom


    Από την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 20:45, οι νύχτες μας θα φωτίσουν με τα μεγαλύτερα αστέρια της παγκόσμιας και εγχώριας μουσικής βιομηχανίας. Θρύλοι και κορυφαίοι δημιουργοί ζωντανεύουν στη σκηνή του «Your Face Sounds Familiar» με ακόμη πιο εντυπωσιακές μεταμφιέσεις.

    Φέτος, η σταθερή αξία του «Your Face Sounds Familiar», η οικοδέσποινα Μαρία Μπεκατώρου, η κριτική επιτροπή και δέκα ταλαντούχοι διαγωνιζόμενοι ετοιμάζονται πυρετωδώς ώστε να προσφέρουν κορυφαίες στιγμές απόλαυσης, συγκίνησης και γέλιου σε ένα υπερσύγχρονο πλατό με ένα… buzzer πιο απρόβλεπτο από ποτέ.

    Οι Αργύρης Αγγέλου, Ευθύμης Ζησάκης, Μελίνα Μακρή, Βαγγέλης Παναγόπουλος, Κατερίνα Στικούδη, Ίαν Στρατής, Πασχάλης Τσαρούχας, Εύα Τσάχρα, Ελένη Φιλίνη και Χρύσπα, ανεβαίνουν στο stage του «Your Face Sounds Familiar» για να υπερβούν τους εαυτούς τους και να αποδείξουν ότι όλα μπορούν να συμβούν. Χάρη στη χρήση της τελευταίας τεχνολογίας, με τον συνδυασμό LED και γραφικών απεικονίσεων, οι τηλεθεατές θα απολαύσουν ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα.

    Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος το «Your Face Sounds Familiar» διατηρεί τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και δίνει την ευκαιρία στο νικητή διαγωνιζόμενο κάθε επεισοδίου να προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Kυριάκος Μητσοτάκης: Με την κόρη του Δάφνη για ψώνια (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Το Public υποδέχεται τον Ιανουάριο με νέες εκδηλώσεις



    ΣΧΟΛΙΑ