• LIFE&STYLE

    «Μην ψαρώνεις»: Σάρωσε σε τηλεθέαση η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1


    Πρεμιέρα έκανε την Τετάρτη στις 21.45 η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Μην ψαρώνεις». Με πρωταγωνιστές δυο αγαπητούς και ταλαντούχους ηθοποιούς, την Μαρία Λεκάκη και τον Θοδωρή Αθερίδη, η σειρά φαίνεται πως κέντρισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, κερδίζοντας το στοίχημα της τηλεθέασης.

    Συγκεκριμένα, το «Μην Ψαρώνεις» σημείωσε ποσοστό τηλεθέασης 23,6%, αφήνοντας πίσω σειρές που προβάλλονται περισσότερα χρόνια στην τηλεόραση όπως είναι το «Έλα στη θέση μου» και το «Τατουάζ». Το νέο αυτό τηλεοπτικό προϊόν του ΑΝΤ1 υπόσχεται να προσφέρει άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές και έρχεται για να μας υπενθυμίσει πως ό,τι κι αν συμβεί, η ζωή είναι ωραία. Γι’ αυτό, «Μην Ψαρώνεις».

    Η ιστορία

    Η Σάντυ (Μαρία Λεκάκη) είναι πλούσια. Πολύ πλούσια. Ζει σε μια έπαυλη, με υπηρετικό προσωπικό, σοφέρ και τεράστιο κήπο. Ο Μανώλης (Θοδωρής Αθερίδης) πάλι όχι. Ζει μια κανονική ζωή, σε ένα κανονικό σπίτι χωρίς να του λείπει τίποτε. Αυτή πηγαίνει σε φιλανθρωπικά γκαλά, αυτός πουλάει ψάρια.

    Όταν αυτή θα χάσει τα πάντα και θα αναγκαστεί να μετακομίσει στην ίδια γειτονιά με εκείνον, οι δύο κόσμοι τους θα συγκρουστούν… Η συνάντηση της Σάντυ και του Μανώλη θα είναι επεισοδιακή. Μία λάθος όπισθεν θα αλλάξει τις ζωές τους αλλά και τις ζωές των παιδιών τους για πάντα. Θα μπορέσουν, άραγε, αυτοί οι δύο κόσμοι να συνυπάρξουν;

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Μην ψαρώνεις»: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Your Face Sounds Familiar» με τη Μαρία Μπεκατώρου: Πρεμιέρα 27 Ιανουαρίου στις 20:45 στον ΑΝΤ1!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έρχεται το Survivor 3 – Πότε κάνει πρεμιέρα



    ΣΧΟΛΙΑ