• LIFE&STYLE

    Πρώην Σταρ Ελλάς και Miss Εurope πήγε στο Next Top Model – Η αντίδραση των κριτών (video)

    • NewsRoom
    κριτες-next-top-model


    Το Greece’s Next Top Model έχει επανέλθει δυναμικά, στρέφοντας όλα τα βλέμματα πάνω του και προκαλώντας το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

    Διάφορα πρόσωπα με ξεχωριστό σωματότυπο, προσωπικότητα και ιδιότητα έχουν περάσει από τις οντισιόν, τις οποίες παρακολουθούμε τώρα στα πρώτα επεισόδια. Ένα πρόσωπο που πέρασε από την οντισιόν της κριτικής επιτροπής στο 2ο επεισόδιο, φαίνεται να έκανε εντύπωση στη Βίκυ Καγιά, τον Δημήτρη Σκουλό, τον Άγγελο Μπράτη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

    Πρόκειται για τη Μικαέλα Φωτιάδη, η οποία το έλαβε στο παρελθόν τους τίτλους της Σταρ Ελλάς, αλλά και της Miss Europe! Το 2006 η ίδια θεωρείτο η πιο όμορφη γυναίκα της Ευρώπης και δώδεκα χρόνια μετά, αποφάσισε να επανέλθει στα πράγματα και, συγκεκριμένα, να δοκιμάσει την τύχη της στο Greece’s Next Top Model.

    Με βάση τους σημαντικούς τίτλους που είχε λάβει η Μικαέλα, είχε τα φόντα να κάνει μία λαμπερή καριέρα. Εντούτοις, όπως αποκάλυψε η ίδια στην κριτική επιτροπή, ο έρωτας της χτύπησε την πόρτα και έτσι αποφάσισε να αφήσει την καριέρα της στην άκρη και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Η Μικαέλα απέκτησε ένα αγοράκι και τώρα πιστεύει πως είναι η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψει στην βιομηχανία μίας και είναι μόλις 24 χρονών.

    Οι κριτές ενθουσιάστηκαν με το σώμα της και το πανέμορφο πρόσωπό της και την πέρασαν στον επόμενο γύρο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: My Style Rocks: Η πρώην σύντροφος του Δώρου Παναγίδη είναι η νέα παίκτρια (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Greece’s Next Top Model: Γιατί «έκοψαν» την Ιωάννα Μπέλλα; (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Άζια Αρτζέντο απειλεί την Ρόουζ ΜακΓκόουαν



    ΣΧΟΛΙΑ