• LIFE&STYLE

    Η Άζια Αρτζέντο απειλεί την Ρόουζ ΜακΓκόουαν

    • Νίκη Καξερή
    ροουζ-αζια

    Άζια Αρτζέντο και Ρόουζ ΜακΓκόουαν


    Βεντέτα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Άζια Αρτζέντο και τη Ρόουζ ΜακΓκόουαν με αφορμή τις κατηγορίες που βαραίνουν την Αρτζέντο για σεξουαλική επίθεση κατά του 17χρονου τότε ηθοποιού Τζίμι Μπένετ. Οι δύο Ιταλοαμερικανίδες ηθοποιοί, τις οποίες ενώνει το σκάνδαλο Χάρβεϊ Γουάινστιν, πλέον βρίσκονται «στα μαχαίρια».

    Με ανάρτησή της στο Twitter, η Άζια Αρτζέντο απαιτεί από την Ρόουζ ΜακΓκόουαν να πάρει πίσω τους ισχυρισμούς της για το πώς ανακάλυψε ότι η τελευταία σύντροφος του Άντονι Μπουρντέν εξαγόρασε τη σιωπή του Μπένετ.

    «Αγαπητή, @RoseMcGowan με ειλικρινή θλίψη σου δίνω 24 ώρες να πάρεις πίσω όλα αυτά τα ψέματα που έγραψες στην ανακοίνωσή σου για μένα στις 27 Αυγούστου και να ζητήσεις συγγνώμη. Εάν δεν το κάνεις, δεν θα έχω άλλη επιλογή από τη νομική οδό», έγραψε η Αρτζέντο στο Twitter.

    Η ΜακΓκόουαν είχε αναφέρει ότι η κοινή τους φίλη και σύντροφός της, Rain Dove είχε πει πως η Αρτζέντο παραδέχθηκε σε εκείνη ότι είχε κάνει σεξ με τον Μπένετ, όταν εκείνος ήταν 17 ετών.

    Η ΜακΓκόουαν προέτρεψε την Dove να δείξει τα μηνύματα στην αστυνομία και έγραψε: «αυτό που ήταν τόσο σκληρό ήταν το σοκ της συνειδητοποίησης ότι τα πάντα για το κίνημα #MeToo θα έμπαιναν σε κίνδυνο».

    Παράλληλα, είχε καλέσει την Αρτζέντο να κάνει το σωστό και ξεκαθαρίσει τα πάντα για την συμπεριφορά της.

    «Άζια ήσουν φίλη μου… Κάνε το σωστό. Να είσαι ειλικρινής, να είσαι δίκαιη.Και κυρίως να γίνεις το πρόσωπο που θα ήθελες να ήταν ο Χάρβεϊ Γουάινστιν», ανέφερε σε μήνυμά της.

    https://twitter.com/AsiaArgento/status/1041643194012852224

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: My Style Rocks: Η πρώην σύντροφος του Δώρου Παναγίδη είναι η νέα παίκτρια (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Greece’s Next Top Model: Γιατί «έκοψαν» την Ιωάννα Μπέλλα; (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μάθιου Πέρι: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον κράτησε στο νοσοκομείο για τρεις μήνες



    ΣΧΟΛΙΑ