• LIFE&STYLE

    Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Πώς θα ονομάσουν το πρώτο τους παιδί;

    μεγκαν-μαρκλ-χαρι

    Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι


    Ακόμα δεν ανακοίνωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον την εγκυμόσυνη της Μέγκαν Μαρκλ και τα γραφεία στοιχημάτων έχουν ήδη πάρει «φωτιά» προσπαθώντας να προβλέψουν το όνομα του μελλοντικού πριγκιπόπουλου του πρίγκιπα Χάρι και της Δούκισσας του Σάσεξ. Αν και δεν έχει αποκαλυφθεί το φύλο του μωρού τους, σύμφωνα με τον βασιλικό ρεπόρτερ Ρίτσαρντ Πάλμερ, τα πιο δημοφιλή ονόματα είναι -παραδοσιακά- Αλίκη, Αρθούρος, Φίλιππος και Βικτόρια.

    Βέβαια, το πιο αγαπητό απ’ όλα είναι το Νταϊάνα από την μητέρα του Χάρι, η οποία έφυγε αιφνίδια από τη ζωή το 1997 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα σοκάροντας όλον τον πλανήτη.

    Το μωρό του Χάρι και της Μέγκαν βρίσκεται 7ο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, ωστόσο λέγεται ότι το όνομα μπορεί να επιλεχθεί και από την μεριά της οικογένειας της Μέγκαν. Την μητέρα της την λένε Ντόρια.

    Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η Μέγκαν πιστεύεται ότι διανύει την 12η εβδομάδα της κύησης.

    πριγκιπας-χαρι-μεγκαν-μαρκλ
    Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ

    Η είδηση της εγκυμοσύνης έγινε γνωστή λίγο μετά την άφιξη του ζεύγους στην Αυστραλία για την πρώτη του υπερπόντια περιοδεία, ένα ταξίδι που θα συνεχιστεί στα νησιά Φίτζι και Τόνγκα του νότιου Ειρηνικού και θα ολοκληρωθεί στη Νέα Ζηλανδία.

    Σε συνέντευξη το 2016, η Μέγκαν Μαρκλ δήλωσε πως ανυπομονεί να δημιουργήσει την δική της οικογένεια με τον Χάρι, ενώ εκείνος από το 2015 έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να γίνει πατέρας.

    Μεγκαν-Μαρκλ-Χαρι
    Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι

    «Σίγουρα, θα ήθελα να έχω τώρα παιδιά, αλλά πρέπει να περάσω από κάποια διαδικασία. Θα ήταν υπέροχο να έχω κάποια στο πλευρό μου που θα αισθάνεται το ίδιο», είχε δηλώσει τότε χαρακτηριστικά.

    μεγκαν-χαρι
    Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι στο γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σε ποιες εταιρίες έφερε χαμόγελα η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Μέγκαν Μαρκλ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκυος η Μέγκαν Μάρκλ! Πότε θα γεννηθεί το μωρό

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παραμυθένιος ο βασιλικός γάμος της πριγκίπισσας Ευγενίας – Εντυπωσιακές εικόνες



    ΣΧΟΛΙΑ