• LIFE&STYLE

    Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Επεισοδιακή η πρώτη δημόσια εμφάνισή τους στο Λονδίνο (video)

    Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι


    Στο Λονδίνο επέστρεψαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, λίγο πριν αποσυρθούν και επισήμως από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

    Με ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της κατέφτασε στην τελετή απονομής των βραβείων Endeavor Fund, το βράδυ της Πέμπτης, η Μέγκαν Μαρκλ αγκαζέ με τον σύζυγό της, Χάρι, ο οποίος προστάτευσε την αγαπημένη του από την βροχή με μια ομπρέλα.

    Σε μια άκρως ειδυλλιακή ατμόσφαιρα που θύμιζε κινηματογραφική ταινία, τα φλας των φωτογράφων έκαναν τη νύχτα μέρα απαθανατίζοντας την πρώτη δημόσια εμφάνιση του διάσημου ζεύγους, σχεδόν δυο μήνες μετά την αποχώρησή τους από την Μεγάλη Βρετανία.

    Οι φωτογραφίες υπό βροχή σε συνδυασμό με τα φλας είναι πραγματικά μαγικές.

    Εκτός από τους φωτογράφους, εκεί τους υποδέχτηκε πλήθος κόσμου, κάποιοι από τους οποίους δεν δίστασαν να εκφράσουν την δυσαρέσκεια και την οργή τους σχετικά με την απόφαση-σοκ που έλαβαν.

    Ένας άνδρας που βρισκόταν στο σημείο αποδοκίμασε τον Χάρι και την Μέγκαν γιουχάροντάς τους.

    Πάντως, οι περισσότεροι που είχαν συγκεντρωθεί εκεί για να θαυμάσουν από κοντά το ζευγάρι τους χειροκρότησαν.

    Λαμπερή, ανανεωμένη και πιο ευδιάθετη από ποτέ, η Μέγκαν Μαρκλ έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα μπλε φόρεμα από το brand της Victoria Beckham, αξίας 950 λιρών.

    Παρά την βροχή και το γεγονός ότι είχε βραδιάσει, η Δούκισσα του Σάσεξ, που σε λίγες ημέρες πρόκειται να αποχωριστεί και επισήμως μια για πάντα τον τίτλο της, δεν φορούσε κάποιο παλτό, ενώ το φόρεμά της είχε κοντά μανίκια.

    Το συνδύασε με ένα ζευγάρι γόβες σε royal blue απόχρωση με ασορτί clutch. Το μακιγιάζ της κράτησε σε ήπιους τόνους και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μια χαμηλή ponytail.

    Μετά την τελετή, το ζευγάρι παρευρέθηκε και στη δεξίωση, όπου γνώρισε από κοντά τους υποψήφιους, τους συμμετέχοντες και τους βασικούς υποστηρικτές της οργάνωσης, που γιορτάζει τα επιτεύγματα τραυματιών και αρρώστων στρατιωτών.



    ΣΧΟΛΙΑ