• LIFE&STYLE

    Πρίγκιπας Χάρι: Αποκάλυψε πώς περνάει την καραντίνα με τον Άρτσι (video)

    • NewsRoom

    Ο πρίγκιπας Χάρι με τον γιο του, Άρτσι


    Στη νέα τους έπαυλη στο Λος Άντζελες, όπου μετακόμισαν πρόσφατα, περνούν το πρωτόγνωρο διάστημα της καραντίνας, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μαζί με τον γιο τους, Άρτσι.

    Μέσα στο Σαββατοκύριακο, που ήταν το Πάσχα για τους καθολικούς, ο Δούκας του Σάσεξ μίλησε μέσω βίντεο κλήσης με οικογένειες που στηρίζονται από την φιλανθρωπική οργάνωση WellChild.

    Ενημερώθηκε για τις δυσκολίες και τις προκλήσεις με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι εν μέσω της πανδημίας, ενώ ο ίδιος αναφέρθηκε στον μόλις 11 μηνών γιο του, Άρτσι και την περίοδο της καραντίνας.

    «Φυσικά και θα υπάρξουν δύσκολες ημέρες. Δεν μπορώ καν να φανταστώ πόσο δύσκολο είναι για εσάς. Έχω ένα μωρό 11 μηνών και αυτό είναι δύσκολο, βλέποντας εσάς και όλα αυτά που περνάτε επί καθημερινής βάσης… ειλικρινά, έχω τόσο πολύ σεβασμό για κάθε έναν από εσάς», δήλωσε ο πρίγκιπας Χάρι.

    «Το να έχω διαθέσιμο τόσο πολύ οικογενειακό χρόνο, με κάνει να νιώθω ένοχος. Πρέπει να γιορτάζεις εκείνες τις στιγμές, όταν είσαι απλά στο πάτωμα και κυλιέσαι γελώντας υστερικά για κάτι που έγινε και μετά από ίσως μισή ώρα, ή μια ημέρα, θα γίνει κάτι που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις και δεν υπάρχει περίπτωση να το αποφύγεις, δεν μπορείς ούτε να ξεχαστείς σε άλλο δωμάτιο.

    Αλλά όσο προσέχεις τον εαυτό σου και ο ένας προσέχει τον άλλον, αυτό είναι το το καλύτερο που μπορείς να κάνεις», δήλωσε ο ίδιος, μεταξύ άλλων.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ