• LIFE&STYLE

    Power of Love: Ο Δώρος έλυσε τη σιωπή του και μίλησε για την παραγωγή και την αποχώρησή του

    • NewsRoom
    δωρος-αθηνα

    Δώρος και Αθηνά


    Για όλους και για όλα μίλησε ο Δώρος Παναγίδης ο παίκτης του Power of Love που μαζί με την Αθηνά Χρυσαντίδου αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το ριάλιτι παιχνίδι.

    Σε δηλώσεις του στο κανάλι Έψιλον ο Κύπριος πρώην παίκτης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην διαφωνία που είχε με την παραγωγή αλλά και στο γιατί έφυγαν με την Αθηνά από το παιχνίδι.

    «Είχαμε κάποια θέματα! Είμαστε μαζί και αγαπημένοι, η Αθηνά τώρα είναι στη Ρωσία! Με την παραγωγή υπήρχε μια διαφωνία και τελικά λύθηκε!» είπε ο Δώρος. «Υπήρχαν μικροπαραξηγήσεις με την παραγωγή λόγω ασυνεννοησίας αλλά τώρα είναι όλα εντάξει» πρόσθεσε ο πρώην παίκτης.

    Για τη Μαρία Μπακοδήμου τόνισε ότι είναι γλυκύτατη, ένας ώριμος άνθρωπος. Ωστόσο όπως τόνισε ήρθε αρκετές φορές σε σύγκρουση μαζί της γιατί τον είχε φέρει σε δύσκολη θέση «αλλά δουλειά της είναι».

     Μαζί του ήταν και ο Ανδρέας Ανδρεάνος που από τη μεριά του υποστήριξε ότι αναμένει να μπει ξανά στο παιχνίδι! «Δεν είναι ότι δεν μπορούσαμε να βρούμε κοπέλες έξω και μπήκαμε! Ο καθένας μπήκε με τον σκοπό του! Άλλος για το έπαθλο, άλλος για την εμπειρία…» είπε όλο νόημα!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έφυγε ο ηθοποιός Ηλίας Πετροπουλέας – Έπαθε ανακοπή σε γύρισμα με αλεξίπτωτα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κινηματογραφική Λέσχη Πετρούπολης – Πρόγραμμα Μαΐου και Ιουνίου 2018

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ZARA: 10+1 λευκά φορέματα σε διάφορα σχέδια – Το απόλυτο καλοκαιρινό ρούχο!



    ΣΧΟΛΙΑ