• LIFE&STYLE

    Power of Love: Η νέα επίθεση του Δώρου στην παραγωγή του παιχνιδιού (pics)

    δωρος-παναγιδης

    Δώρος Παναγίδης


    Εδώ και αρκετό καιρό επικρατεί μια αναστάτωση στο Power of Love, τόσο εντός σπιτιού όσο και εκτός, λόγω της φημολογούμενης οικειοθελούς αποχώρησης του Δώρου Παναγίδη και της Αθηνάς Χρυσαντίδου. Πολλά ήταν τα περιστατικά που οδήγησαν σε αυτό το συμπέρασμα, όπως μπορείτε να διαβάσετε και να δείτε εδώ.

    Τα πράγματα συνεχίζουν, όμως, να εξελίσσονται, με τον Δώρο να εξακολουθεί να ανεβάζει «περίεργα» stories στο Instagram, σε αντίθεση με την Αθηνά που δεν έχει αναρτήσει κάτι σχετικό με την αποχώρηση. Ο Δώρος ανέβασε μια νέα εικόνα, περί «τέλους» και «αξιοπρέπειας», η οποία φαίνεται πως έχει ως αποδέκτη την παραγωγή του Power of Love.

    Η αποχώρηση του ζευγαριού είναι βέβαιο πως δημιούργησε διάφορα θέματα με την παραγωγή, εφόσον όλο αυτό που έγινε ήταν εκτός των κανόνων του παιχνιδιού του Power of Love. Ειδικά, μάλιστα, μετά από τη δήλωση της παρουσιάστριας Μαρίας Μπακοδήμου στο χθεσινό επεισόδιο, όπου ανέφερε τα εξής:

    «Ο Δώρος και η Αθηνά δεν είναι εδώ. Ο Δώρος έχει κάτι για το οποίο δεν έχουμε λεπτομέρειες, προφανώς έχει κάποιο πρόβλημα, δεν μας έχει πει τι ακριβώς τι συμβαίνει. Για προσωπικούς λόγους δεν είναι εδώ. Η Αθηνά έχει δηλώσει πως αν δεν είναι εδώ ο Δώρος δεν έχει λόγο να είναι στο παιχνίδι. Για να είμαστε δίκαιοι και να κρατήσουμε τις ισορροπίες, αν μέσα σ’ αυτή την εβδομάδα, δηλαδή μέχρι την άλλη Δευτέρα, δεν επιστρέψουν, φεύγουν από το παιχνίδι. Αν επιστρέψουν, για να γίνουν δεκτοί θα ψηφίσετε εσείς, αν δηλαδή δέχεστε την επιστροφή τους στο σπίτι».

    Άρα, αν οι δύο παίκτες αποφασίσουν να γυρίσουν, θα πρέπει πρώτα να δώσουν την έγκρισή τους οι παίκτες που βρίσκονται ακόμα μέσα στο σπίτι του Power of Love!

    Συν τοις άλλοις, ένα ακόμη μέλος του παιχνιδιού αγάπης επιβεβαιώνει με τη σειρά του την εν λόγω αποχώρηση. Ο λόγος για την Κυριακή Τσανικίδη που ανέβασε, επίσης, ένα story στο Instagram γράφοντας: «Ό,τι και να γίνει η παρουσία σου είναι και θα είναι αλησμόνητη…Θα είσαι πάντα εδώ στο σπίτι του Power of Love… Με κάποιο τρόπο όλα σε θυμίζουν…»

    Για να δούμε τι θα γίνει…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι ανακοίνωσε η Μπακοδήμου για την αποχώρηση Δώρου-Αθηνάς

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love: Είναι επίσημο! Δώρος-Αθηνά επιβεβαιώνουν την αποχώρησή τους απ’ το παιχνίδι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Power of Love: Το πρώτο μήνυμα του Δώρου μετά από την αποχώρησή του με την Αθηνά (video)



    ΣΧΟΛΙΑ