• LIFE&STYLE

    Power of Love: Το πρώτο μήνυμα του Δώρου μετά από την αποχώρησή του με την Αθηνά (video)

    δωρος-αθηνα

    Δώρος και Αθηνά


    Εδώ και αρκετό καιρό επικρατεί μια αναστάτωση στο Power of Love, τόσο εντός σπιτιού όσο και εκτός. Ο λόγος για την αναστάτωση αυτή, δεν είναι άλλος από τις φήμες που θέλουν τον Δώρο Παναγίδη και την Αθηνά Χρυσαντίδου να έχουν αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι. Τα στοιχεία που έδειχναν πως η αποχώρηση του ζευγαριού είναι πέρα για πέρα αληθινή, ήταν πολλά και διάφορα. Το ένα διαδεχόταν το άλλο και μπορείτε να τα δείτε εδώ.

    Και ενώ, λοιπόν, το μυστήριο συνεχίζεται, ο Δώρος έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας ένα story με χιουμοριστικό χαρακτήρα, το οποίο σχετίζεται με την (υποτιθέμενη ή όχι) αποχώρηση του ζευγαριού. Στο story ο Δώρος έχει “ταγκάρει” την Αθηνά, καλώντας την κατά κάποιο τρόπο να γελάσει μαζί του.

    Συγκεκριμένα ο Δώρος ανέβασε μια εικόνα “amber alert” προσαρμοσμένη στα στοιχεία του ζευγαριού, κάνοντας πλάκα με το θέμα της αποχώρησης. Τα στοιχεία του “amber alert” γράφουν πως το ζευγάρι εξαφανίστηκε από την Κωνσταντινούπολη στις 7 Μαΐου και πως κατά την εξαφάνιση ο μεν Δώρος φορούσε ένα τζιν και μαύρο t-shirt, η δε Αθηνά ένα φλοράλ φόρεμα. Ιδιαίτερα χιουμοριστική είναι η σημείωση  «Αν τους βρείτε, μην τους επιστρέψετε και πως η ζωή τους μπορεί να κινδυνεύει αλλά δε μας νοιάζει».

    Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου, φαίνεται πως η παρουσιάστρια του Power of Love, Μαρία Μπακοδήμου, αναφέρει το γεγονός της αποχώρησης και δίνει στο ζευγάρι μια βδομάδα διορία για να επιστρέψει, με τα παρακάτω λόγια:

    «Θέλω να σας πω ότι ο Δώρος δεν είναι σήμερα εδώ, δεν είναι και η Αθηνά. Για προσωπικούς λόγους δεν είναι εδώ. Η Αθηνά έχει δηλώσει ότι όταν δεν είναι εδώ ο Δώρος δεν έχει λόγο να είναι στο παιχνίδι. Αν μέσα σε αυτή την εβδομάδα μέχρι την άλλη Δευτέρα, η Αθηνά και ο Δώρος δεν επιστρέψουν, φεύγουν από το παιχνίδι».

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=104&v=R2uYvwnPWQg

    Για να δούμε τι θα γίνει…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Power of Love: Είναι επίσημο! Δώρος-Αθηνά επιβεβαιώνουν την αποχώρησή τους απ’ το παιχνίδι



    ΣΧΟΛΙΑ