• LIFE&STYLE

    Power of Love: Eπίθεση Δώρου σε Αθηνά – «Δεν είμαι κορόιδο καμιάς εγώ»

    δωρος αθηνα

    Δώρος Παναγίδης και Αθηνά Χρυσαντίδου


    Σάλος έχει προκληθεί στον κόσμο του Power of Love και τους φανατικούς τηλεθεατές του, μετά από την ανάρτηση του Δώρου Παναγίδη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πως η σχέση του με την Αθηνά Χρυσαντίδου έχει τελειώσει. Ο Δώρος με την Αθηνά ήταν ένα από τα ζευγάρια του ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ, το οποίο πέρασε από σαράντα κύματα και από διάφορες φάσεις.

    Ο παίκτης του Power of Love ανέβασε στα stories του την Τετάρτη ένα μήνυμα, θέλοντας να ενημερώσει τον κόσμο πως η ερωτική του σχέση με την Αθηνά έχει διακοπεί, χωρίς, όμως, να δώσει περαιτέρω πληροφορίες. Το όλο θέμα, όπως είναι λογικό λόγω της ανθρώπινης περιέργειας, συνεχίστηκε…

    δωρος

    Οι τηλεθεατές φαίνεται πως είχαν μεγάλη περιέργεια να μάθουν το τι έχει συμβεί, εφόσον και ο ίδιος ο Δώρος δεν εξήγησε με λεπτομέρειες τι έχει γίνει ανάμεσα στον ίδιο και την Αθηνά, με αποτέλεσμα να ρωτούν τους άλλους παίκτες τους λόγους που χώρισε το ζευγάρι.

    Συγκεκριμένα, στο live video που έκανε ο Ανδρέας Ανδρεανός στο Instagram, ο παίκτης του Power of Love που ξαναγύρισε μετά από την αποχώρησή του, φαίνεται πως έγινε μεγάλος χαμός.

    Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ανδρέας να ξεκαθαρίζει τη θέση του λέγοντας “Δεν ξέρω τι έγινε με Αθηνά και Δώρο…Μη με ρωτάτε…Ευχαριστώ.” την ίδια στιγμή που ο Δώρος διαβεβαιώνει το κοινό του ότι θα εξηγήσει το τι συνέβη λέγοντας “Θα κάνω live εγώ και θα πω για την Αθηνά! Πάντως τέλος όπως είπα. Ισχύει. Δεν είμαι κορόιδο καμιάς εγώ.”

    Αλλά και πάλι τα πράγματα δεν σταματάνε εδώ…

    Μέσα σε όλη αυτή την αναταραχή και το τεταμένο κλίμα που υπάρχει, τόσο μέσα στο σπίτι του Power of Love μεταξύ του ζευγαριού αλλά και μεταξύ των αγοριών, όσο και εκτός, η Αθηνά Χρυσαντίδου φαίνεται να μην έχει καταλάβει τι συνέβη.

    Η παίκτρια του Power of Love πρόσφατα, δηλαδή μετά από όλα τα παραπάνω μηνύματα των δύο αγοριών και μετά από τις δηλώσεις του Δώρου περί χωρισμού και “κοροϊδίας”,  δημοσίευσε ένα Instagram story, στο οποίο καληνυχτίζει το κοινό της με μια ερωτική φωτογραφία εκείνης και του προαναφερόμενου! Στη φωτογραφία το (πρώην;) ζευγάρι είναι πολύ κοντά και η Αθηνά του δίνει ένα φιλί στον λαιμό.

    Αυτό μπερδεύει την όλη κατάσταση και προβληματίζει το τηλεοπτικό κοινό, αφού η συμπεριφορά του Δώρου και της Αθηνάς απέχουν κατά πολύ! Όπως και να ‘χει, η αγωνία είναι πολύ μεγάλη και περιμένουμε να μάθουμε το τι έχει συμβεί στα επόμενα επεισόδια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Power of Love: Ο Δώρος ανακοίνωσε το χωρισμό του με την Αθηνά (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκτός Survivor η Κατερίνα Δαλάκα; – Η φωτογραφία που αναστάτωσε τα social media

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η ερωτική εξομολόγηση του Δώρου στην Αθηνά (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ