• LIFE&STYLE

    Power of love: «Ανοιχτά μέτωπα» στο σπίτι της αγάπης – Ποιοι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι

    • NewsRoom
    γκαλα

    Power of Love Gala


    Νέες εντάσεις θα ξεσπάσουν μέσα στο σπίτι της αγάπης και όπως φαίνεται μερικές διαφορές είναι αγεφύρωτες. Μετά από μια εβδομάδα που παρακολουθήσαμε διάφορους διαπληκτισμούς, μεταξύ πολλών παικτών του Power of Love, η σημερινή ημέρα θα κορυφώσει όλα τα ζητήματα που υπάρχουν, φέρνοντας παράλληλα στην επιφάνεια και κόντρες που ήταν καλά κρυμμένες έως τώρα.

    Υπενθυμίζεται ότι η εβδομάδα ξεκίνησε με την επεισοδιακή επιστροφή του παίκτη που έγινε αφορμή για πολλούς καβγάδες μέσα στο σπίτι, του Bill Σαντριά. Η επάνοδος του Bill πυροδότησε έναν χωρισμό, αυτόν της Κατερίνας και του Παύλου Τερζόπουλου, αφού η Κατερίνα δήλωσε πως μόλις είδε τον Bill, συνειδητοποίησε πως έχει ακόμη αισθήματα γι’ αυτόν. Το γεγονός αυτό μας έκανε να δούμε για πρώτη φορά τον Π. Τερζόπουλο σε ένταση, δηλώνοντας πως πιστεύει ότι η Κατερίνα τον εξαπάτησε.

    Ταυτόχρονα, το ειδύλλιο μεταξύ της καινούριας παίκτριας, της Χριστίνας και του Παύλου τείνει να καταστραφεί. Η Χριστίνα ένιωσε να πιέζεται από το ότι όλοι άρχισαν να την αντιμετωπίζουν σαν «ιδιοκτησία» του Παύλου, ενώ εκείνος από την πλευρά του είπε ότι πιστεύει πως η Χρίστινα ενδιαφέρεται για άλλους παίκτες μέσα στο παιχνίδι.

    Στο σημερινό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε να αναπτύσσεται μια ένταση, στην οποία πρωταγωνιστές θα είναι ο Σαντριάς, ο Τερζόπουλος και ο Γιάννης, ενώ φωτιές θα ανάψει και η δήλωση της Ζένιας, που υποστηρίζει ότι ο Τερζόπουλος ταιριάζει με τη Ρεγγίνα, τη στιγμή που η κολλητή της στο παιχνίδι, Ρένια, έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της προς τον παίκτη.

    Όλα αυτά αναμένονται να γίνουν περαιτέρω αντικείμενο συζήτησης στο αποψινό Gala, που αναμένεται αποκαλυπτικό και ανατρεπτικό, ενώ ενδιαφέρον θα έχει και η ψηφοφορία, καθώς από το σπίτι απουσιάζει προσωρινά η Μαργαρίτα Νέρτζη, αγαπημένο παιδί της αρνητικής ψηφοφορίας.

    Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του σημερινού, καυτού επεισοδίου:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τέλος το Power of Love μετά από δύο χρόνια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε αρένα μηνύσεων μετατράπηκε το παιχνίδι αγάπης του Power of Love

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Power of Love: Χωρισμός – βόμβα για αγαπημένο ζευγάρι (video)



    ΣΧΟΛΙΑ