• LIFE&STYLE

    Power of Love: Χωρισμός – βόμβα για αγαπημένο ζευγάρι (video)

    • NewsRoom
    power of love

    Power of Love


    Ένα από τα πρώτα ζευγάρια του παιχνιδιού φαίνεται ότι ρίχνει τίτλους τέλους στη σχέση του μέσα στο παιχνίδι, όπως θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο. Ο λόγος για τη Νέρτζη και το Τζόνι, που όπως φαίνεται από το τρέιλερ του επεισοδίου που έχει κυκλοφορήσει, έχουν έναν έντονο διαπληκτισμό, ύστερα από τον οποίο ο Τζόνι είναι εκείνος που της προτείνει να διακόψουν τη σχέση τους.

    Το ζευγάρι ήταν από τα πρώτα που δημιουργήθηκαν μέσα στο Power of Love και απασχόλησε πολύ, καθώς, ιδιαίτερα στην αρχή της σχέσης τους, πολλοί την είχαν αμφισβητήσει. Ο λόγος ήταν ότι, όταν και οι δύο βρίσκονταν εκτός παιχνιδιού, δεν επεδίωξαν να συναντηθούν, παρ’ ότι τους το επέτρεπαν οι κανόνες του παιχνιδιού. Αργότερα, βέβαια, ο Τζόνι είχε εξηγήσει ότι το διάστημα εκείνο δεν ήταν σίγουρος για το πως ένιωθε, αργότερα όμως οι δυο τους ήρθαν ουσιαστικά κοντά.

    τζονι νερτζη
    Τζόνι – Νέρτζη

    Επίσης, σε ένα από τα πρώτα επεισόδια του Power of Love, η Νέρτζη με αφορμή μια συζήτηση για την θέση της γυναίκας στην σημερινή κοινωνία είχε πει στον Φίλιππο ότι δεν θα έκανε ποτέ σχέση με κάποιον με τα πιστεύω του Τζόνι και του Παύλου. Βέβαια λίγο αργότερα Νέρτζη και Τζόνι έγιναν ζευγάρι.

    Μετά τον πολυαναμενόμενο χωρισμό του ζευγαριού, που έχει κερδίσει το κοινό, το μόνο επίσημο ζευγάρι που υπάρχει είναι αυτό του Βασίλη με τη Ζένια.

    Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του σημερινού Power of Love, στο οποίο αποκαλύπτεται ο χωρισμός του Τζόνι με τη Νέρτζη:

    https://www.youtube.com/watch?v=Poov8V45C5I

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Power of Love: Ποιοι αποχώρησαν και ποιος κέρδισε τα χρήματα στο Gala (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος στο Power of Love: Τα ενοχοποιητικά μηνύματα που έστελνε ο Άλεξ στην πρώην του (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Eπαγγελματίας στρίπερ παίκτης του Power of Love



    ΣΧΟΛΙΑ