• LIFE&STYLE

    Σε αρένα μηνύσεων μετατράπηκε το παιχνίδι αγάπης του Power of Love

    • NewsRoom
    power of love

    Power of Love


    Δύο μέρες πριν από το Gala αυτής της εβδομάδας, του ριάλιτι της αγάπης, Power of Love, κυκλοφόρησαν τα πρώτα spoiler, που κάνουν λόγο για πρωτοφανή γεγονότα μεταξύ των παικτών. Φαίνεται ότι το σπίτι της αγάπης μετατρέπεται σε αρένα, με τους διαπληκτισμούς μεταξύ των παικτών να κορυφώνονται και μερικοί από αυτούς να απειλούν ακόμη και με μηνύσεις.

    Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, στο Gala της Παρασκευής, ο Παύλος Παπαδόπουλος θα φέρει, κατά τη διάρκεια της βραδιάς το κινητό του στο πλατώ, με σκοπό να αποκαλύψει μια συνομιλία που είχε με τη Νέρτζη, στην οποία η κοπέλα μιλά με άσχημο τρόπο για τη νέα παίκτρια και νυν ταίρι του Παύλου, Ρεγγίνα.

    Είναι προφανές ότι στόχος του Παύλου, με αυτή την κίνηση, ήταν να εκθέσει τη μέχρι πρότινος φίλη του, Μαργαρίτα Νέρτζη. Δεν είναι ωστόσο ξεκάθαρο το γιατί. Ενδεχομένως, ο Παύλος έπαψε να νιώθει φίλος με τη Νέρτζη από τότε που εκείνη χώρισε με τον «κολλητό» του μέσα στο παιχνίδι, Τζόνι. Ο Παύλος πιθανώς ήθελε να υποστηρίξει με αυτό τον τρόπο το φίλο του, καθώς ο χωρισμός του με τη Νέρτζη δεν έγινε σε ήπιους τόνους, αφού ο ένας κατηγορεί τον άλλο για διάφορα, μεταξύ των οποίων, όπως βλέπουμε στο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο, η Νέρτζη χαρακτηρίζει το Τζόνι τσιγκούνη, φέρνοντας διάφορα παραδείγματα.

    Οι απειλές και οι μηνύσεις

    Πάντως, όπως μαρτυρούν οι πληροφορίες, τα όσα άκουσε η Ρεγγίνα να λέει γι’ αυτήν η Νέρτζη την εξαγριώνουν και την κάνουν να δηλώνει ότι θα κινηθεί νομικά. Κάτι τέτοιο βέβαια δε στέκει, καθώς η Ρεγγίνα δε μπορεί να χρησιμοποιήσει νομικά μια συνομιλία, που έχει καταγραφεί χωρίς τη συγκατάθεση του ενός εκ των δύο συνομιλητών. Παρ’ όλα αυτά η Ρεγγίνα δεν ήταν η μόνη που έκανε λόγο για νομικές κινήσεις, αφού και η ίδια η Νέρτζη είπε ότι θα ακολουθήσει την οδό του νόμου, σχετικά με την παράνομη ηχογράφησή της από τον πρώην φίλο της, Παύλο.

    Άλλωστε, έχει γίνει γνωστό ότι η Νέρτζη θα είναι και μια εκ των υποψηφίων προς αποχώρηση, αφού όπως φαίνεται, μετά το χωρισμό της από το Τζόνι, οι φίλοι της έχουν στραφεί εναντίον της και θα την προτείνουν για αποχώρηση.

    Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου, όπου οι σκηνές αντιπαράθεσης μεταξύ Τζόνι και Μαργαρίτας Νέρτζη συνεχίζονται:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Power of Love: Χωρισμός – βόμβα για αγαπημένο ζευγάρι (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος στο Power of Love: Τα ενοχοποιητικά μηνύματα που έστελνε ο Άλεξ στην πρώην του (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Eπαγγελματίας στρίπερ παίκτης του Power of Love



    ΣΧΟΛΙΑ