• LIFE&STYLE

    Πώς θα εξαφανίσετε το τοπικό πάχος και “ψωμάκια” με δέκα τρόπους

    σώμα


    Το τοπικό πάχος και τα ψωμάκια, κυρίως στην περιοχή των γλουτών ή γύρω από τη μέση, ανάλογα με τον σωματότυπο της κάθε γυναίκας, είναι αυτό που όλες μας απασχολεί και όχι μόνο όταν ανοίγει ο καιρός, αλλά κάθε εποχή του χρόνου. Φυσικά και δεν υπάρχουν μαγικοί τρόποι, όμως αυτή την εποχή, έχουμε μπροστά μας ακριβώς το χρονικό διάστημα που χρειαζόμαστε για να έχουμε πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα το καλοκαίρι. Χωρίς το άγχος μάλιστα της παραλίας. Για να δούμε λοιπόν τι μπορούμε από τώρα να κάνουμε για να καταπολεμήσουμε το τοπικό πάχος και τα “ψωμάκια”.

    1. Πίνετε πολύ νερό, βοηθάτε έτσι τον οργανισμό σας ν΄αποβάλλει τις τοξίνες.

    2. Τρώτε φυτικές ίνες, είναι ευεργετικές και ιδανικά μην τις παραλείπετε ποτέ από το καθημερινό σας διατροφολόγιο ακόμη κι όταν δεν κάνετε δίαιτα.

    3. Μειώστε το αλάτι, που κάνει κατακράτηση υγρών.

    4. Πίνετε πράσινο τσάι, περιέχει κατεχίνες που τονώνουν τον μεταβολισμό.

    5. Κάνετε γυμναστική τουλάχιστον 3 με 4 φορές την εβδομάδα για 40 λεπτά, κάνοντας σίγουρα για 20 λεπτά διάδρομο. Αν προτιμάτε τα σπορ, το κολύμπι και το ποδήλατο είναι ιδανικά για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους και για να “εξαφανιστούν” τα ψωμάκια.

    γυμναστική

    6. Προσπαθείτε να ασκείστε στην καθημερινότητά σας, ανεβαίνοντας τις σκάλες αντί να παίρνετε το ασανσέρ, πηγαίνοντας με τα πόδια για ψώνια αντί με το αυτοκίνητο κλπ

    7. Μην πίνετε αναψυκτικά. Αντί αυτών, νερό με λεμόνι βοηθάει πολύ τον οργανισμό και “καίει” τα λίπη.

    Διαβάστε τη συνέχεια στο www.womanow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα 6 μυστικά τρικ για τα λάθη στο μανικιούρ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εύκολα χτενίσματα για κάθε μέρα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς να απαλλάξετε τα μαλλιά σας από την «ψαλίδα»



    ΣΧΟΛΙΑ