• LIFE&STYLE

    Τα 6 μυστικά τρικ για τα λάθη στο μανικιούρ

    • NewsRoom


    Κάνετε μόνες σας μανικιούρ στο σπίτι και θέλετε να στεγνώσει το βερνίκι σας γρήγορα; Έσπασε ένα νύχι; Βάψατε κατά λάθος τα πετσάκια γύρω γύρω; Όλα τα μυστικά τρικ και οι απαντήσεις βρίσκονται εδώ! Δείτε λοιπόν πώς θ΄αποφύγετε τα λάθη στο μανικιούρ σας!

    1. Θέλετε να στεγνώσει το βερνίκι στα νύχια σας γρήγορα; Βάλτε τα χέρια σας για 3 λεπτά σε ένα μπολ με πολύ παγωμένο νερό. Αμέσως θα είστε έτοιμες!

    2. Σας έσπασε ένα νύχι; Κόψτε ένα μικρό κομματάκι από φίλτρο τσαγιού (ξέρετε το φακελάκι) και κολλήστε το στο σπασμένο κομμάτι με κόλλα νυχιών. Τέλειο!

    μανικιούρ

    3. Για να μην βάφετε και το δέρμα γύρω από τα νύχια σας όταν απλώνετε το βερνίκι, περάστε με μιά μπατονέτα με βαζελίνη στα πετσάκια κι έτσι εύκολα μπορείτε μετά να αφαιρέσετε τις μουτζούρες.

    4. Θέλετε να αποφύγετε τις αντιαισθητικές φουσκάλες που δημιουργούνται συχνά στο βερνίκι πάνω στα νύχια; Μουλιάστε τα χέρια σας για λίγα λεπτά σε ένα μπολ με νερό και λευκό ξύδι πριν ξεκινήσετε να βάφετε τα νύχια σας. Επίσης το ξύδι θα κάνει το μανικιούρ σας να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής…

    μανικιούρ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μαλλιά: Όλα τα νέα χτενίσματα της άνοιξης 2018

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εύκολα χτενίσματα για κάθε μέρα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι αλλάζουμε στο μακιγιάζ μας από τον χειμώνα στην άνοιξη;



    ΣΧΟΛΙΑ