• LIFE&STYLE

    Πώς θα αποκτήσετε απαλά πόδια με 4 κινήσεις!

    πόδια


    Πώς θα τα περιποιηθούμε λοιπόν σε 4 κινήσεις για να φαίνονται αλλά και να είναι απαλά;

    1.Ενυδάτωση: Είναι τόσο μα τόσο σημαντικό να απλώνετε στις γάμπες σας μετά το ντους μια ενυδατική κρέμα ή λάδι. Έτσι αποφεύγετε την εικόνα του δέρματος που σχηματίζει… ρωγμές και τα πόδια σας είναι ελκυστικά. Ένα τέλειο tip είναι να βάζετε baby oil, μόλις βγείτε από το μπάνιο,  ενώ ακόμη δεν έχετε σκουπιστεί. Μετά ταμπονάρετε με καθαρή πετσέτα κι έτσι συγκρατείται όλη η υγρασία και το δέρμα ενυδατώνεται.

    2.Αποτρίχωση: Οι μόνιμες μέθοδοι αποτρίχωσης ( όπως το laser) μάς βγάζουν από τον μπελά να ξυρίζουμε τα πόδια μας και το πιο βασικό δεν ταλαιπωρούμε το δέρμα. Επίσης η χαλάουα και το κερί αδυνατίζουν την τρίχα και σίγουρα δεν “αγριεύουν” το δέρμα όπως το ξυραφάκι. Αν όμως επιμένετε στο ξύρισμα αντί για αφρό ή απλό σαπούνι δοκιμάστε την μαλακτική κρέμα των μαλλιών σας. Έτσι το ξυραφάκι θα κυλάει εύκολα στο δέρμα σας και θα αποφύγετε τους ερεθισμούς.

    πόδια

    3.Μπάνιο με άλατα: Βυθιστείτε στη μπανιέρα σας αφού έχετε ρίξει εκτός από το αφρόλουτρό σας, άλατα και αιθέρια έλαια. Έτσι, θα μαλακώσει το δέρμα σας, θ΄ανοίξουν οι πόροι ώστε να προχωρήσετε στη διαδικασία του ξυρίσματος.

     Διαβάστε τη συνέχεια στο www.womanow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα 6 μυστικά τρικ για τα λάθη στο μανικιούρ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εύκολα χτενίσματα για κάθε μέρα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς να απαλλάξετε τα μαλλιά σας από την «ψαλίδα»



    ΣΧΟΛΙΑ