• LIFE&STYLE

    Ποιος είναι ο Kim Jong-un της ΕΡΤ ;

    • NewsRoom
    Ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ηγέτης της Βόρειας Κορέας, καθώς παρακολουθεί με κιάλια

    Κιμ Γιονγκ Ουν, ηγέτης της Βόρειας Κορέας


    Πρωτοφανείς πρακτικές οι οποίες χρησιμοποιούνται μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα ακολουθούν κάποιοι υπεύθυνοι της ΕΡΤ, ίσως και εν αγνοία του Προέδρου της, κ. Διονύση Τσακνή και του Διευθύνοντος Συμβούλου, Λάμπη Ταγματάρχη. Άνθρωποι προοδευτικοί με σπουδαίες περγαμηνές ο καθένας στο χώρο του, και ειδικά ο κ. Ταγματάρχης, ο οποίος έχει διατελέσει επικεφαλής σε μεγάλες εταιρείες στη χώρα, προξενεί μέγιστη εντύπωση πως είναι δυνατόν να επιτρέπουν σε στελέχη της ΕΡΤ να φέρονται σαν δικτάτορες σε ολοκληρωτικά καθεστώτα.

    Διονύσης Τσακνής -Λάμπης Ταγματάρχης
    Διονύσης Τσακνής -Λάμπης Ταγματάρχης

    Όλα αυτά στη συνέντευξη τύπου που έδωσαν οι “Argo”, όπου και παρουσίασαν το τραγούδι «Utopian Land», που θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

    Το γεγονός της συνέντευξης τύπου κάλυψαν αποκλειστικά οι κάμερες της δημόσιας τηλεόρασης, ενώ οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ, ζήτησαν από τους δημοσιογράφους να μην κάνουν χρήση ούτε των κινητών τηλεφώνων τους!

    Έγκυροι νομικοί με τους οποίους συνομίλησε το mononews.gr, εξήγησαν ότι κάτι τέτοιο είναι παράνομο και δεν συμβαίνει σε καμία χώρα του πλανήτη, με εξαίρεση ίσως την Β.Κορέα. Στο κρατικό κανάλι KCTV της χώρας αυτής, οι ειδήσεις είναι απόλυτα κατευθυνόμενες.

    Mετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου, οι δημοσιογράφοι και τα τηλεοπτικά συνεργεία, πλησίασαν τα μέλη του «ARGO», για να εξασφαλίσουν νέες δηλώσεις. Οι συνεχείς παρεμβάσεις των υπευθύνων της ΕΡΤ, προκάλεσαν ένταση. Δεν δίστασαν να κάνουν παρατήρηση σε δημοσιογράφο άλλου μέσου μαζικής ενημέρωσης, ο οποίος ρώτησε τα μέλη του συγκροτήματος … κάτι το οποίο είχε απαντηθεί νωρίτερα.

    «Παιδιά το ερώτημα αυτό, απαντήθηκε μέσα», ακούγεται να λέει η υπεύθυνη της ΕΡΤ.

    «Δεν υπήρχαν κάμερες μέσα, σας παρακαλώ αφήστε μας να κάνουμε τη δουλειά μας. Επεμβαίνετε συνέχεια όμως…Συνέχεια πετάγεστε!…Έχει διακοπεί η συνέντευξή Τύπου τέσσερις φορές!», απάντησε ο δημοσιογράφος.

    Δείτε το video από την εκπομπή “ Πρω1νό” του ΑΝΤ1, με τους Γ.Λιάγκα και Φ.Σκορδά:

    https://www.youtube.com/watch?v=VB5D5gn5IM8



    ΣΧΟΛΙΑ