• LIFE&STYLE

    Πλήρωσαν 43€ για 2 καφέδες και 2 μπουκαλάκια νερό! (pics)

    • NewsRoom


    Σοκ έπαθαν τουρίστες στη Βενετία, όταν αφού απόλαυσαν τον καφέ τους στην δημοφιλή Πλατεία Αγίου Μάρκου, ήρθε ο λογαριασμός όπου αναγραφόταν ότι για 2 εσπρέσο και 2 μπουκάλια νερό των 250ml έπρεπε να πληρώσουν 43€!

    Για την ακρίβεια, τους κόστισαν από 11,5€ ο κάθε καφές και από 10€ το κάθε μπουκάλι νερού!

    Το περιστατικό έγινε στο Caffe Lavena της Βενετίας και ο άτυχος 62χρονος Juan Carlos Bustamente, αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ έσπευσε να δημοσιεύσει φωτογραφία της απόδειξης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, σχολιάζοντας «δεν ξέρω τι σκέφτεστε αλλά 43€ για 2 καφέδες και 2 μπουκάλια νερό είναι ανήκουστο».

    Όπως καταλαβαίνετε το post του έχει γίνει viral και μέχρι στιγμής έχει κοινοποιηθεί ήδη περισσότερες από 9.500 φορές, ενώ έχει λάβει και χιλιάδες σχόλια.

    Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύονται περιστατικά αλόγιστης χρέωσης τουριστών στη Βενετία, για γεύμα ή καφέ. Μάλιστα, τον Ιανουάριο είχε επιβληθεί ακόμη και πρόστιμο σε εστιατόριο που είχε χρεώσει περισσότερα από 1.100€ σε 4 Ιάπωνες τουρίστες για γεύμα που περιλάμβανε μπριζόλες, τηγανητές πατάτες, ένα πιάτο με ψαρικά, δύο ποτήρια κρασί και εμφιαλωμένο νερό. Ωστόσο, όπως φαίνεται, οι ιδιοκτήτες των cafe και εστιατορίων ειδικά στην Πλατεία Αγίου Μάρκου δεν βάζουν μυαλό και εκτιμούν πολύ τη θέση στην οποία βρίσκονται ώστε να θεωρούν ότι έχουν κάθε δικαίωμα να χρεώσουν τους πελάτες τους πολύ ακριβά για μία θέση στα τραπέζια τους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μύκονος: Τους ζήτησαν 7 ευρώ για μια φέτα ψωμί! (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μύκονος-Nammos: Ο επικός διάλογος τραπεζίτη και σερβιτόρου- Γιατί ένα κιλό κρέας κοστίζει 1.500 ευρώ;



    ΣΧΟΛΙΑ