Στο χθεσινό λαμπερό show του Dancing with the Stars, οι συμμετέχοντες εμφανίστηκαν στη σκηνή με τους παρτενέρ τους, αλλά και ένα αγαπημένο πρόσωπο, που επέλεξαν οι ίδιοι.
Αυτή την εβδομάδα, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου είναι εκείνη που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το ριάλιτι χορού του ΑΝΤ1. Παρά τους τραυματισμούς της, η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός χόρεψε μαζί με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Σιλβεστρίδη.
«Νιώθω μία όμορφη και γλυκιά αγωνία, τα χέρια μου είναι ιδρωμένα, ήταν πολύ γλυκό όλο αυτό και μου άρεσε όλη αυτή η προετοιμασία, ακόμα κι αν ήταν λίγο έντονη και άδικη γιατί δεν θα προλάβαινα να φτάσω τους άλλους. Νιώθω τυχερή έτσι όπως έγινε, γιατί, πραγματικά, πέρασα πάρα πολύ ωραία και δεν με στεναχωρεί που φεύγω», δήλωσε η Μάγκυ.
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Τατιάνα Στεφανίδου στο Dancing with the Stars (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκτός Dancing with the stars ο Αντώνης Βλοντάκης – Τι συνέβη (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Δρυμωνάκου από τον Άγιο Δομίνικο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς θα είναι ο νέος Τειρεσίας – Το σχέδιο Ξηρουχάκη μετά το deal με την Equifax
- Χ. Χατζηχριστοδούλου (ΕΟΔΥ): Τα έργα του ΤΑΑ, οι εποχικές ιώσεις, τα fake news και οι στόχοι του 2026
- Βασίλης Σπηλιωτόπουλος: Τα πράγματα κρέμονταν από μια κλωστή
- Chanel La Pausa: H βίλα της Coco που φιλοξένησε τον Dalí και τον Churchill ανοίγει και πάλι τις πόρτες της