Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρησή του από το Survivor, έγραψε ο Γιάννης Δρυμωνάκος στο Instagram. Ο πρωταθλητής κολύμβησης ανέβασε μία φωτογραφία του από την παραλία του Αγίου Δομινίκου και ευχαρίστησε το κοινό για την αγάπη, που του έδειξε.
«Σας υπερευχαριστώ όλους για την αγάπη και την στήριξη! Δεν υπάρχουν λόγια!!! Ένα από τα ωραιότερα ταξίδια της ζωής μου έλαβε τέλος! #survivor2018 I’m coming home!», έγραψε ο πρωταθλητής Ευρώπης.
Στην ανάρτησή του, ο Dreamonakos, όπως τον αποκαλούν οι θαυμαστές του, συνόδευσε την φωτογραφία με το τραγούδι Coming Home.
https://www.instagram.com/p/BgZNZvbDrVm/
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξένια: Για πλάκα είπαμε με τη Δαλάκα ότι δεν λυπούμαστε τους Μαχητές
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο Master Chef: Χρήστος και Τιμολέων ξεπέρασαν τα όρια (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Μισθοφόρος επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και αποκάλυψε γιατί δεν έπαιξε στο Survivor 2 (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurobank: Αυξήθηκε κατά 8,1% το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών το β’ τρίμηνο 2025
- ΑΑΔΕ: Νέες αναβαθμίσεις στο Ψηφιακό Πελατολόγιο και την εφαρμογή myDATAapp
- Γαλλία: Εκτοξεύτηκε στο 117,4% του ΑΕΠ το δημόσιο χρέος – Το μήνυμα Λεκορνί
- «Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για Νέους» από την CrediaBank: Το σπίτι των ονείρων σας έτσι όπως το έχετε φανταστεί