• LIFE&STYLE

    Ποια σταρ ξόδεψε 10.000 δολ. σε ντελίβερι

    • Νίκη Καξερή


    Η εταιρεία ντελίβερι φαγητού Postmates αποκάλυψε τα χρήματα που έχει ξόδεψει μέσα σε ένα χρόνο η Κάιλι Τζένερ σε φαγητό. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η εταιρεία, η ριάλιτι τηλεπερσόνα συνηθίζει να παραγγέλνει πρωινό στις 10 το πρωί, ενώ η λιχουδιά που έχει παραγγείλει τις περισσότερες φορές είναι το bagel με τυρί κρέμα.

    Μάλιστα, το χρηματικό ποσό που ξόδεψε τον περασμένο χρόνο σε συνολικά 186 παραγγελίες αγγίζει τα 10.000 δολάρια από 65 διαφορετικά μαγαζιά. Η πιο ακριβή παραγγελία της ήταν ένα μπουκάλι Don Julio Añejo 1942 Tequila.

    Σε παλαιότερη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, η Κάιλι Τζένερ δήλωσε πως «Ο Ρομπ (Καρντάσιαν) και εγώ στέλνουμε ο ένας στον άλλον ποτά και φαγητά μέσω της εφαρμογής συνέχεια».

    Την περίοδο που έκανε τις παραγγελίες, η 20χρονη σταρ ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί, με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα να μαρτυρούν μέχρι και τι λαχταρούσε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

    Μία εβδομάδα πριν τον ερχομό της κόρης της, Στόρμι, η Κάιλι παρήγγειλε μπισκότα Oreo, 10 nuggets κοτόπουλο και τηγανιτές πατάτες.

    Αγαπημένες της επιλογές αποτελούν τα bagel με τυρί κρέμα από το Bagel Broker, σάντουιτς με στήθος γαλοπούλας και τυρί προβολόνε από το Jersey Mike’s και Matcha Latte από το Cha Cha Matcha.

    καιλι-τζενερ
    Κάιλι Τζένερ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Meghan Markle και Kylie Jenner με το ίδιο φόρεμα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το video που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη πριν τον τελικό του My Style Rocks

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Όλα όσα θα δούμε στο Survivor 3 (pics + video)



    ΣΧΟΛΙΑ