• LIFE&STYLE

    Το video που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη πριν τον τελικό του My Style Rocks

    • NewsRoom
    Ιωάννα Τούνη

    Ιωάννα Τούνη


    Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του My Style Rocks, η Ιωάννα Τούνη θυμήθηκε τη δική της συμμετοχή στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Με ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, το μοντέλο, που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό, εξομολογήθηκε ότι της λείπει το περσινό παιχνίδι, όπως και τα κορίτσια.

    Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη ανέβασε και συγκεντρωτικό βίντεο από τις εμφανίσεις που έκανε καθ’ όλη τη διάρκεια της συμμετοχής της, ενώ έκανε tag τις πρώην συμπαίκτριές της.

    «Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε που βγήκα 2η -και καταϊδρωμένη- στο My Style Rocks. Αυτή την βδομάδα είναι ο μεγάλος τελικός του MSR2 .. Ποια πιστεύεις ότι θα είναι η φετινή νικήτρια? Ακούω προβλέψεις… Εγώ πάντως μόλις συνειδητοποίησα πως μου έχει λείψει λιγάκι το περσινό My Style Rocks και όλο το team», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

    Δείτε το βίντεο:

    View this post on Instagram

    Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε που βγήκα 2η -και καταϊδρωμένη?- στο @grmystylerocks !!! Αυτή την βδομάδα είναι ο μεγάλος τελικός του MSR2 .. Ποια πιστεύεις ότι θα είναι η φετινή νικήτρια? Ακούω προβλέψεις ? Κάνε swipe left για να δεις όλο το video! Εγώ πάντως μόλις συνειδητοποίησα πως μου έχει λείψει λιγάκι το περσινό #mystylerocks & ΟΛΟ το team❤️❤️ @ramonavladi @georgiavaina @alexandra__panagiotarou @vassiliki_roussou @yvonnintosta @evagelia_aravani @stelioskoudounaris @harrischristopoulos @alexkatsaiti @vrisiida_andrio @mandana.maria @emisyesir

    A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η ® (@j.touni) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εύα Μπάση: Μήνυμα-καρφί μετά την αποχώρησή της από το My Style Rocks

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλα όσα θα δούμε στο Survivor 3 (pics + video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Power of Love – spoiler: Οι αγαπημένοι του κοινού και ο παίκτης που αποχωρεί



    ΣΧΟΛΙΑ