• LIFE&STYLE

    Όλα όσα θα δούμε στο Survivor 3 (pics + video)

    • Νίκη Καξερή
    survivor ελλαδα τουρκια

    Survivor Ελλάδα-Τουρκία


    Μόλις δύο ημέρες έμειναν μέχρι την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του Survivor στον ΣΚΑΪ. Φέτος Τούρκοι και Έλληνες πρόκειται να κοντραριστούν στους απαιτητικούς στίβους μάχης του Αγίου Δομινίκου. Το Survivor αναμένεται πιο πλούσιο και οργανωμένο από ποτέ, καθώς πέρα από το Πανόραμα που θα συνοδεύει το ριάλιτι επιβίωσης, έξτρα υλικό με συνεντεύξεις και σχολιασμούς θα ανεβαίνει στο κανάλι του τουρκικού Survivor στο YouTube.

    Τα ηνία της παρουσίασης στο Πανόραμα έχει αναλάβει η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου την οποία θα δούμε για πρώτη φορά σε ένα αμιγώς ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Μαζί της θα είναι η πρώην παίκτρια του Survivor Λάουρα Νάργες και ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Χαρισόπουλος, γνωστός για το καυστικό του χιούμορ στις εκπομπές Shopping Star και Κάτι Ψήνεται.

    Στο YouTube σχολιαστές θα είναι, επίσης, η Λάουρα Νάργες από την ελληνική μεριά, ενώ από την τουρκική, η Ιτίρ Εσέν.

    Οι δύο ομάδες βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο αυτή τη φορά μένουν στην περιοχή La Romana Province, όπου οι παραλίες είναι ιδιαίτερα σκληρές σε σχέση με πέρσι κάτι που αναμένεται να φέρει δυσκολίες στην επιβίωση των παικτών.

    Στην πρώτη δοκιμασία, Έλληνες και Τούρκοι θα παίξουν για την καλύβα με τους Τούρκους να έχουν ένα σαφές πλεονέκτημα λόγω της σκληρής προπόνησης που έχουν κάνει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους. Βέβαια, οι Έλληνες δεν αποκλείεται να κάνουν την ανατροπή στο πρώτο αγώνισμα του Survivor και να εξασφαλίσουν την καλύτερη παραλία.

    Την πρώτη φωτογραφία από τον Άγιο Δομίνικο μοιράστηκε στο προφίλ του στο Instagram ο Τούρκος παρουσιαστής και παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί. Στην εικόνα ο ίδιος ποζάρει χαμογελαστός με τον Έλληνα παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη πάνω σε ένα σκάφος.

    Οι δυο τους θα παρουσιάζουν τα αγωνίσματα, ενώ τα επεισόδια πρόκειται να μεταδίδονται ταυτόχρονα και στις δύο χώρες ώστε να αποφεύγονται οι διαρροές.

    Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 21:00 και θα προβάλλεται Σάββατο – Τετάρτη στις 21:00.

    Το Πανόραμα ξεκινάει τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου και θα προβάλλεται καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή στις 18:30.

    Ατζούν Ιλιτζαλί και Σάκης Τανιμανίδης
    Ιτίρ Εσέν και Λάουρα Νάργες
    Μπάγια Αντωνοπούλου
    Βαγγέλης Χαρισόπουλος

    Ήδη στο YouTube έχουν ανέβει τα πρώτα βίντεο με αποκλειστικές συνεντεύξεις των παικτών.

    Οι Ελληνίδες:

    Οι Έλληνες:

    Οι Τουρκάλες:

    Οι Τούρκοι:

    Δείτε το βίντεο με τις παρουσιάστριες Λάουρα Νάργες και Ιτίρ Εσέν:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor 3: Η Μυκονιάτισσα, ο ράπερ, ο νέος Μισθοφόρος και οι αθλητές – Δείτε το trailer

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Αυτοί είναι οι 12 παίχτες της τουρκικής ομάδας (pics+video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στο Survivor ο κολλητός του Σάκη Τανιμανίδη – Τι είπε ο παρουσιαστής (video)



    ΣΧΟΛΙΑ